Clear Proof® Oil-Free Moisturizer Acne-Prone Skin

Clear Proof® Oil-Free Moisturizer Acne-Prone Skin

88 ml

Denne lette, oljefrie og hurtigabsorberende fuktighetsgelen roer ned huden, motvirker blankhet og fyller på med veltrengt fuktighet. Gelen er siste trinn i Clear Proof®-serien, og gjør huden myk og glatt uten blanke områder.

- Roer ned huden og tilfører viktig fuktighet.
- Den lette sammensetningen trekker raskt inn i huden.
- Tetter ikke til porene.
- Klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier.
- Passer for aknehud og sensitiv hud.

Les mer om Clear Proof®-serien

329 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Når fet hud ikke får nok fuktighet, kan det føre til at den produserer enda mer talg. Denne fjærlette sammensetningen roer ned huden, og tilfører fuktighet for å opprettholde et balansert fuktighetsnivå. Resultatet er hud som føles frisk, fuktet og velpleid.
Flertallet kvinner og menn som prøvde Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin i en studie,* mente at den fikk huden til å føles balansert uten å bli fet.

*Resultatet er basert på en uavhengig forbrukerundersøkelse med 189 deltakere med uren hud. Undersøkelsen pågikk i 21 dager, og deltakerne brukte produktet daglig.

Generell info om serien
Clear Proof® er en omfattende serie med fem produkter utviklet for å holde porene fri for smuss og urenheter. Tre av produktene (Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin, Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin) inneholder salisylsyre 2 %, en effektiv ingrediens som motvirker kviseutbrudd*. Den trenger inn i porene og tar kontrollen over overflødig talg og urenheter, samt får huden til å se klarere og sunnere ut.

De tre produktene inneholder også kanadisk geitrams, lyng og borrerot – botaniske ekstrakter som har vist seg å bidra til å redusere rødhet i forbindelse med akneutbrudd. Serien inneholder også fuktighetskremen Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin , som roer ned huden og fyller på med viktig fuktighet, samt Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, en virkningsfull maske med blant annet aktivt kull som trekker urenheter ut av huden. Sammen er disse produktene en kombinasjon som har en klar og tydelig effekt på hudens velbefinnende. *Basert på in-vitro-tester.


Påføringstips

Påføringsrekkefølge Clear Proof®-serien:
Begynn med å rense huden med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Følg opp med Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin, og avslutt med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin. Bruk Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask 2–3 ganger i uken på ren og tørr hud.