Fuktighetstilførsel kort fortalt 


Få frisk og fuktet hud ved hjelp av de rette rådene og produktene. 

Fuktighetstilførsel er en svært viktig del av det daglige hudpleieprogrammet. Fyll på fuktighet hver morgen og kveld, og gi huden en ekstra fuktighetsbombe ved behov. 

Go With the Glow

Hold den tørre vinterluften på en armlengdes avstand! Gi huden glød og motstandskraft i fem enkle trinn.

  1. Effektiv peeling. Velg løsninger som fjerner smuss og døde hudceller og dermed avslører den vakre og klare huden under.
  2. En pleiende ansiktsmaske. Bruk TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask for å øke ansiktets fuktighetsnivå i opptil 24 timer,* eller påfør den på tørre hudpartier for å gi tilføre ekstra fuktighet.
  3. Omfattende fuktighetstilførsel. Gjør tørr hud myk og fuktet med allsidige Mary Kay Naturally® Nourishing Oil og Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick. De kan for eksempel brukes i ansiktet, på albuene og på neglebåndene. Du kan til og med vise håret litt omsorg ved å bruke oljen i hårtuppene.
  4. Gi huden ny glød. Bruk TimeWise® Luminous 3D Foundation for å få en lysreflekterende finish og 12 timers fuktighetstilførsel.
  5. Gjør huden mattere ved behov. Hold blank hud under kontroll mens du er på farten.

*Basert på en klinisk målingsstudie av TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask.

Strategi for egenpleie


Livet kan by på stressfylte perioder, og hvis du ikke er forsiktig kan egenpleie havne lengst ned på huskelisten. Forbered deg på slike perioder ved hjelp av beroligende produkter som byr på en avslappende spaopplevelse hjemme i sofakroken. Trekk pusten dypt og tenk på alt du er takknemlig for mens du lar Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask rense porene i dybden og gi huden ny glød. Stress ned med Mary Kay Naturally® Exfoliating Powder, og gi huden næring ved hjelp av Mary Kay ® Nourishing Oil. Ta deg tid til deg selv, og vis andre hvordan de kan gjøre det samme.

82%

Så mange kvinner syntes at huden ble umiddelbart fuktet og balansert av
TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask.

Glyserol

Et velkjent, effektivt fuktighetsbevarende middel som tilfører fuktighet og motvirker fuktighetstap. Finnes i Mary Kay® Hydrogel Eye Patches. 24 timers fuktighetstilførsel 

TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask øker hudens fuktighetsnivå i 24 timer.*


Fuktighet x 3

Biofysiologiske forsøk har vist at fuktigheten i huden ble mer enn tredoblet etter påføring av TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment with Retinol.

Sheasmør

Ingrediens som beskytter, beriker og gjør huden myk. Sheasmør inneholder omega-3, som hjelper til med å opprettholde hudens fuktighetsbarriere. Du finner dem i Satin Body® Silkening Shea Lotion. 12 timers fuktighet x 2

Begge ansiktskremene i TimeWise® Miracle Set 3D™ holder huden fuktet i 12 timer. Sammen tilfører de fuktighet døgnet rundt. 

TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF 30 og TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream

Minikurs i fuktighet 


Desinformasjon og uttørkende vaner er to svært vanlige årsaker til at huden ikke får nok fuktighet. Her avliver vi et par myter og gir livsstilstips som er gunstige for huden. 

Myte: Mennesker med fet hud trenger ikke fuktighetsgivende produkter. 

Fakta: Fet hud kan også bli uttørket, spesielt etter overdreven vasking. Bruk en lett fuktighetskrem eller en krem som er tilpasset fet hud, for eksempel Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel. 

Myte: Tørr hud blir mindre tørr når man drikker vann. 

Fakta: Vann bidrar uten tvil til en sunn livsstil, men det øker ikke fuktigheten i huden umiddelbart. Legg heller inn et ekstra fuktighetsgivende trinn i hudpleieprogrammet ditt. 

Bruk av effektive produkter er ikke den eneste måten du kan øke og opprettholde hudens fuktighetsbalanse på. Sett en luftfukter i lokaler med klimaanlegg for å gjøre at huden blir mindre uttørket av luften. Huden blir tørrere av glovarmt vann, så vær sparsommelig med varmtvannet når du dusjer. Få mest mulig ut av fuktighetsgivende produkter ved å forberede huden med Skinvigorate® Skin Care System og regelmessig peeling. 

Pleiende og fuktighetsgivende produkter

Fyll på med fuktighetsgivende produkter som holder huden frisk og fin.