Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin

Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin

127 g

Klar, fjærlett ansiktsrens som blir til et deilig skum. Produktet inneholder salisylsyre 2 %, som holder porene rene samt fjerner døde hudceller og overflødig talg. Første trinn i Clear Proof® for Acne-Prone Skin, en serie produkter som er utviklet for å motvirke og forebygge kviser og urenheter.

Overgripende fordeler:
- Inneholder salisylsyre, som motvirker at døde hudceller samler seg i porene.
- Hjelper til med å rengjøre kviser.
- Ingredienser fra planteriket.
- Får huden til å føles ren, myk og klar for neste trinn i hudpleieprogrammet.
- Passer for sensitiv hud.
- Oljefri og parfymefri sammensetning som ikke tetter til porene.

Les mer om Clear Proof®-serien

349 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Hos uren hud, blir døde hudceller sittende fast i porene i stedet for å transporteres videre. Det gjør at talgen stopper opp og danner kviser og urenheter. Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin fjerner døde hudceller i porene, og forbereder huden på Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin, slik at de kan få optimal effekt.

Generell info om serien
Clear Proof® er en omfattende serie med fem produkter utviklet for å holde porene fri for smuss og urenheter. Tre av produktene (Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin, Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin) inneholder salisylsyre, en effektiv ingrediens som motvirker forekomsten av kviser*. Den trenger inn i porene og tar kontrollen over overflødig talg og urenheter, samt får huden til å se klarere og sunnere ut.

De tre produktene inneholder også kanadisk geitrams, lyng og borrerot – botaniske ekstrakter som har vist seg å bidra til å redusere rødhet i forbindelse med kviseutbrudd. Serien inneholder også fuktighetskremen Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin , som roer ned huden og fyller på med viktig fuktighet, samt Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, en virkningsfull maske med blant annet aktivt kull som trekker urenheter ut av huden. Sammen er disse produktene en kombinasjon som har en klar og tydelig effekt på hudens velbefinnende.*Basert på in-vitro-tester.


Påføringstips

Påføringsrekkefølge Clear Proof®-serien:
Begynn med å rense huden med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Følg opp med Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin, og avslutt med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin. Bruk Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask 2–3 ganger i uken på ren og tørr hud.