Det er enkelt og morsomt å få vakker hud!

Hva sier du til å samle vennene dine for en kveld der dere kan prøve hudpleie og makeup fra Mary Kay – et varemerke som finnes over hele verden? Vi har et stort nettverk av kvinnelige gründere, og de har noe til felles: De er eksperter på å vise kvinner og menn hvordan de kan ta vare på huden sin og sminke seg for ulike situasjoner.

Fun & Free

Hudpleie- og sminkekveldene koster ingenting, og når de er over har huden din fått ny glød, og du har lært mer om hudpleie. Du kan også bestille produkter på stedet. Eller så tenker du på det, vel vitende om at riktig hudpleie kan gjøre underverker for huden.

VIP Treatment

Mary Kays gründere er eksperter på hudpleie og makeup. De vet hva huden din trenger og kan tilby deg å prøve produktene som passer for deg. Alt handler om deg og behovene dine. Den første gangen går dere gjennom hudpleie, og den andre gangen handler om makeup.

Find Your Favorites

Vi har over 300 produkter innen hudpleie, sminke, kroppspleie og dufter i sortimentet. Du kommer garantert til å finne noen nye favoritter!


Your Gift

Du får et Mary Kay-produkt når du inviterer venner. Det er en enkel tilstelning, og dere kan møtes hjemme hos deg eller hos en av Mary Kays hudpleieproffer.

Vi skal ta godt vare på deg og vennene dine – målet med kvelden er at dere skal få sunn hud, ny glød og ny energi!

KLIKK HER for å finne en hudpleieproff i ditt nærområde!