Beauty for Every Bride

Oppdag hudpleie og sminke som vil få deg til å stråle – både før, under og etter bryllupet.


Noe av det viktigste du kan gjøre for å få huden til å stråle på bryllupet, er å komme i gang med et godt hudpleieprogram. Legg gjerne til en rensebørste som rengjør i dybden med myke, masserende bevegelser.

TimeWise® Miracle Set
Skinvigorate Sonic® Skin Care System

Serumer gir både umiddelbar effekt og resultater på sikt. Legg et serum til ditt daglige hudpleieprogram minst to måneder før bryllupet.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum

Tiden er inne for en herlig skjønnhetsboost! Bio-Cellulose Mask er inspirert av Korean Beauty og får huden til å se myk, frisk og fuktet ut.

TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask

Den store dagen er her, og nå skal bryllupsmakeupen på! Dobbeltsjekk at du har pakket alle Mary Kay-favorittene dine, slik at du kan stråle som en stjerne fra morgengry til midnatt!

Perfect Palette®


Kjenner du noen som skal gifte seg?
Gi den vordende bruden et herlig innslag av skjønnhet på utdrikningslaget! Din Frittstående Hudpleiekonsulent kan hjelpe deg med å planlegge en fantastisk dag for deg og vennene dine.

HUDPLEIE- OG SMINKERÅDGIVNING

Et inspirerende møte

Ta kontakt med meg, din Frittstående Hudpleiekonsulent, for et inspirasjonstreff! Da kan ni sette oss ned og komme frem til et bryllupskonsept som er perfekt for deg. Dette er også en ypperlig mulighet til å gå gjennom hele bryllupslooken din.

Prøv deg frem

Synes du det er vanskelig å velge makeup? Når du og din Frittstående Hudpleiekonsulent har valgt ut noen stiler til den store dagen sammen, kan du prøve deg frem i ro og mak for å finne den du liker best.

BRIDAL LOOKS

Polished
BEAUTY

Vakker. Klassisk. Uforglemmelig. Oppdag en elegant og sofistikert makeup.


HOW-TO
1. trinn: Få et naturlig og matt grunnlag med TimeWise® Matte 3D Foundation.
2. trinn: Legg en myk og skimrende makeup med Chromafusion® Eye Shadow-nyansene Soft Heather, Rose Gold og Crystalline. Fremhev øynene med Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Black.
3. trinn: Påfør Mary Kay® Lip Liner Rose og Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Mauve Moment for å gi leppene en sart, rosenrød teint.

TIPS!
Hvis du vil gå for enkel eleganse, bør du velge en minimalistisk brudekjole med rene linjer.

Petal
PERFECT

Sats på naturlig skjønnhet med roser i kinnene og duggfriske lepper.


HOW-TO
1. trinn: Få et naturlig og matt grunnlag – finn dine sanne farger med TimeWise® Matte 3D Foundation.
2. trinn: Dekk øyelokket med Chromafusion® Eye Shadow Rustic. Legg deretter Gold Status i øyekroken og under øyenbrynet.
3. trinn: Tegn en strek langs vippene over og under øyet med Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Black. Følg opp med et lag Ultimate Mascara® Black.
4. trinn: Gjør øyenbrynene veldefinerte med Mary Kay® Precision Brow Liner Black Brown. Fyll ut øyenbrynene med Mary Kay® Volumizing Brow Tint Dark Brunette.
5. trinn: Legg Chromafusion® Blush Wineberry midt på kinnene og dus ut mot tinningene.
6. trinn: Avslutt med Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Powerful Pink.

Tips!
Lett til et stort smykke for å gi den feminine stilen en moderne vri.

Alluring
ELEGANCE

Bli et blikkfang med skimrende bronse og dramatiske lepper.


HOW-TO
1. trinn: Få et plettfritt grunnlag med TimeWise® Matte 3D Foundation.
2. trinn: Dekk øyelokket med Chromafusion® Eye Shadow Rustic. Skap dybde ved å legge Hazelnut i globallinjen. Legg Crystalline i øyekroken og under øyenbrynet. Påfør deretter Mahogany langs vippene over og under øyet.
3. trinn: Tegn en strek langs vippene over og under øyet med Mary Kay® Eyeliner Black. Dus ut for å gjøre streken mykere.
4. trinn: Påfør to lag Lash Love® Waterproof Mascara Black for å åpne opp blikket.
5. trinn: Få diskrete roser i kinnene ved hjelp av Chromafusion® Blush Shy Blush. Avslutt med Mary Kay® GelSemi-Matte Lipstick Crushed Berry.

TIPS!
Velg en brudekjole og hårtilbehør som gnistrer og skinner like mye som makeupen din.

Dazzling
GLAMOUR

Si ja med røde, kyssekte lepper og et fengslende blikk.


HOW-TO
1. trinn: Få en vakker glød med TimeWise® Luminous 3D Foundation.
2. trinn: Dekk øyelokket med Chromafusion® Eye Shadow Candlelight. Legg Dusty Rose i globallinjen, og bruk Crystalline som highlighter i øyekroken og under øyenbrynet.
3. trinn: Fremhev øynene ved å påføre Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Black langs vippene over øyet, samt langs den ytre delen av vippene under øyet. Følg opp med et lag Ultimate Mascara® Black.
4. trinn: Avslutt med Mary Kay® Lip Liner Red og et lag Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Red Smolder.

Tips!
Hvis du vil føle deg som en prinsesse på den store dagen, kan du gå for en klassisk A-linjeformet kjole med gnistrende detaljer.

GIFT GUIDE

Det er mange som vil feire den store dagen med noen herlige gaver. Men hva skal man gi? Her får du tips til passende gaver fra Mary Kay!

Bridesmaids

Maid of Honor & Best Man

Mother of the Bride & Mother-in-Law

Bachelorette Party