Drømmer du om ungdommelig hus med en sunn glød? (Hvem gjør vel ikke det?) Ikke fortvil! Drømmehuden er innen rekkevidde. C- og E-vitamin er to av de mest effektive og beskyttende antioksidantene på markedet. Et serum som tilfører en daglig dose av disse kraftfulle ingrediensene, kan gi merkbare forbedringer. Selv om huden din ikke har aldringstegn kan et hudpleieprogram sammen med et serum som inneholder C- og E-vitaminer bidra til å beskytte huden mot forurensning, ozon og annet som påvirker huden negativt.

Gunstige C-vitaminer


Mennesker produserer ikke eget C-vitamin, noe som gjør at vi selv må tilføre en daglig dose av vitaminet – enten som kosttilskudd eller rett på huden. C-vitaminet hjelper kroppen med å reparere hudcellene, og det beskytter huden mot oksidativt stress som forårsakes av forurensning, ozon eller skadelige UV-stråler.

Hva er fordelene ved et serum som inneholder C-vitaminer?
C-vitamin er en kraftfull antioksidant som gir huden glød, reduserer fine linjer og rynker samt bidrar til å jevne ut hudtonen. Men ikke nok med det. C-vitaminet stimulerer også kroppens kollagen- og elastinproduksjon. Det er disse byggesteinene som gjør huden fast og elastisk.

Hvorfor tilsette E-vitamin?
C-vitaminer er bra for huden. Det er E-vitaminer også. Men sammen er de krutt! Effekten av denne fantastiske kombinasjonen av super-antioksidanter, er velkjent.

E-vitamin, også kjent som alfatokoferol, er en svært effektiv antioksidant som beskytter huden mot tidlige aldringstegn. Det brytes ned når det bekjemper skadelige frie radikaler, men det får ny giv når det kombineres med C-vitaminer. E-vitaminet har også en stabiliserende effekt på C-vitaminet.

Finn det beste serumet for huden din
Serumer med C-vitamin fungerer ikke nødvendigvis på samme måte. Vi anbefaler vi at du velger et serum som gjør effekten av det viktige vitaminet så stor som mulig, og som er designet for å gjøre C-vitaminet stabilt. L-askorbinsyre er den reneste og mest aktive typen C-vitamin. Askorbinsyre må håndteres på riktig måte, og den brytes ned når den ikke beskyttes mot lys og luft.

Mary Kay har løst problemet ved å kapsle inn rent C-vitamin (askorbinsyre) og binde det med stabiliserende E-vitamin (α-tokoferol). Resultatet er TimeWise Replenishing Serum C+E™. I dette serumet frigis de to vitaminene på en kontrollert måte som fremmer det dynamiske samspillet mellom dem. Forskerne ved Mary Kays Global Academy of Innovation and Science har brukt dette fantastiske samspillet for å gi deg enda sunnere hud.

Serumet kommer i en lufttett flaske som sikrer maks effekt til siste dråpe. Flasken har et lite vindu, slik at du kan se hvor mye du skal bruke og hvor mye du har igjen.

Det kraftfulle serumet inneholder hele tre C-vitaminkilder:

Rent C- og E-vitamin stimulerer hudens naturlige gjenoppbyggingsprosess. Mary Kays forskere har kombinert rent C-vitamin med E-vitamin for å skape en beskyttende barriere av antioksidanter som motvirker tidlige aldringstegn.

Ekstrakt fra amlabær inneholder naturlig C-vitamin og antioksidanter som beskytter huden og stimulerer den naturlige kollagenproduksjonen.(1) Amlabæret er et næringsrikt superbær som inneholder vitaminer, mineraler og polyfenoler.

Et C-vitaminderivat (tetraheksylaskorbat) som fordeler vitaminet på områder det ellers ikke når. Vi har gjort C-vitaminet, som i utgangspunktet er vannløselig, fettløselig og dermed lettere å absorbere for huden.


Spenstigere hud og ny glød på fire uker
Alle elsker tydelige resultater, og dette serumet leverer virkelig. En uavhengig klinisk studie viste at deltakerne fikk spenstigere hud med ny glød på kun fire uker – og enda bedre resultater på sikt.(2)

 • Forbedret helheltsinntrykk: 92 %
 • Synlig fastere hud: 89 %
 • Økt glød: 87 %
 • Synlig forbedring av fine linjer: 84 %

Hvorfor C-vitamintilførsel er viktigere enn noensinne


C-vitaminet beskytter huden mot bakkenær ozon (O3) og annen forurensning som forårsaker synlige aldringstegn. Store mengder ozon er et vedvarende kilde til forurensning i store deler av verden. Flere studier har konkludert med at ozon er skadelig for luftveiene og kan forårsake oksidative hudskader. (3)(4)

 • I 2019 publiserte American Lung Association en rapport som viste at mer enn 4 av 10 av innbyggerne i USA bor i områder med usunne ozonnivåer. I praksis innebærer det at 134 millioner utsettes for forurensning hver eneste dag. Det er en økning på 5 millioner sammenlignet med 2014.
 • Ozon finnes både nær bakken og i de øvre lag av atmosfæren. Det bidrar til en økning av frie radikaler som forårsaker oksidativt stress. Det kan svekke hudens kollagen og elastin, noe som kan føre til at huden blir slappere og får flere fine linjer. Antioksidantene C- og E-vitamin har vist seg å motvirke dette ved å nøytralisere frie radikaler på huden.

Et balansert kosthold er avgjørende for at du, huden din og cellene i kroppen din skal holde seg sunne og friske! Det er dessverre umulig å velge hvor kroppen skal sende vitaminene man inntar via mat og drikke, noe som innebærer at vi må tilføre C-vitaminer via huden. Vitenskapelige studier har vist at oksidativt stress forårsaket av UV-stråler kan føre til lave nivåer av antioksidanter i overhuden. Det er dermed svært gunstig for huden å tilføre de nødvendige vitaminene ved hjelp av et pleiende serum.

Den effektive kombinasjonen av C- og E-vitaminer er hyllet blant hudleger og forskere over hele verden. Prøv TimeWise Replenishing Serum C+E® for å få sunnere og fastere hud med en frisk glød. Huden din kommer til å takke deg!

1) Basert på in vitro-tester.
2) Basert på en åtte uker lang uavhengig, klinisk studie der 39 kvinner brukte produktet hver morgen og kveld.
3) Fuks KB, Hüls A,Sugiri D, Altug H, Vierkötter A, Abramson MJ, Goebel J, Wagner GG, Demuth I, Krutmann J, Schikowski T. ”Troposheric ozone and skinaging: Results from two German cohort studies.” Environ Int. 2019 Mar; 124: 139-144.
4) Meloni M og Nicolay JF: ”Dynamic monitoring of glutathione redox status in UV-B irradiated reconstituted epidermis: effect of antioxidant activity on skin homeostasis Toxicology in Vitro.” fra 2003 (17) 609-613.

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

 • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
 • Få spesialtilpassede anbefalinger
 • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

 • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
 • Levering på døren
 • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent