Om karrieren som Frittstående Hudpleiekonsulent for Mary Kay

Muligheten til å tjene penger på direktesalg er uten tak, og det er umulig å garantere et bestemt inntektsnivå. Inntekten man kan få som Frittstående Hudpleiekonsulent varierer avhengig av flere faktorer, som blant annet personlige mål og tiden man vil bruke på sin frittstående virksomhet.

Mange Frittstående Hudpleiekonsulenter velger å jobbe med Mary Kay på deltid for å få en ekstrainntekt, ofte for å finansiere ferier, hobbyer eller andre ekstrautgifter. Andre velger å bygge opp sin frittstående Mary Kay-karriere til de kan satse 100 % og begynne å jobbe med Mary Kay på heltid. Inntekten man kan få er altså basert på innsatsen man gjør. For å sitere Mary Kay Ash: “Set your goals and hang on to them until they are a reality. You’ve got to believe it before you will ever see it. Whatever the mind can perceive and believe, you can achieve”.

Mary Kay Ash likte ikke agressive selgere. Stahet og utholdenhet er viktige egenskaper hvis man vil jobbe med salg, men vi har sett at Mary Kays mest suksessrike Frittstående Hudpleiekonsulenter er dem som følger den Gylne Regelen, bruker sunn fornuft og alltid har omtanke for andre.

Vi innprenter i våre Frittstående Hudpleiekonsulenter at de alltid bør behandle andre slik de selv vil bli behandlet når de tar avgjørelser om salgs- og teambuildingaktiviteter. Som Mary Kay Ash ofte sa: “You have a wealth of influence, and everyone you meet forms an impression of you by your words and actions. So make the Golden Rule your way of life”.

Frittstående Sales Directors og Frittstående National Sales Directors sier ofte at de realiserer drømmene sine. Så hva må til for å få en så suksessrik karriere? Du har kanskje hørt rykter om fleksibiliteten Mary Kay har gitt dem, og om hvor mye kvalitetstid og opplevelser de har fått sammen med familiene sine? Om firmabilene de kan kjøre, eller om de som tjener så mye på Mary Kay at de har sagt opp jobben sin? Hvordan er det mulig å få alt dette?

Sannheten er at disse kvinnene har jobbet svært hardt for å komme der de er i dag. Folk misforstår av og til hva Mary Kay Ash mente når de leser hennes livsfilosofi og forretningsprinsipper. Å ha god balanse mellom prioriteringene sine, betyr ikke at man ikke må jobbe eller ofre noe for å bli suksessrik. Som Frittstående Hudpleiekonsulent har man ofte bestemmelsesrett over sine egne arbeidstider, noe som gir større frihet enn den vanlige kontortiden de fleste må forholde seg til. Som Frittstående Hudpleiekonsulent er du din egen sjef, og bestemmer selv når du skal jobbe og ikke. Du fyller opp kalenderen selv, og det er du som bestemmer om og når du vil avansere.

Hvis du har heltidsjobb og bare vil tjene noen ekstra penger, kommer du sikkert ikke til å bruke så mange timer i måneden på Mary Kay. Men hvis du vil erstatte heltidsjobben din og inntekten den ga med rollen som Frittstående Hudpleiekonsulent, må du bruke mer tid på din frittstående Mary Kay-karriere. Kort og godt: det er opp til deg.

Som ny Frittstående Hudpleiekonsulent kan det være vanskelig å vite hvor mange produkter man bør kjøpe inn for å komme i gang med salget. Innkjøp av lagervarer er en individuell avgjørelse, og en stor lagerbeholdning er absolutt ikke et krav når man nettopp har begynt som Frittstående Hudpleiekonsulent. Mange nye velger å vente til de har dannet seg et bilde av muligheter og etterspørsel.

Mary Kay Ash trodde fullt og fast på at man bør ha en passe stor lagerbeholdning. Å kunne levere umiddelbart og gi kundene sine ekstraordinær service, ga henne stor glede. Hun visste at rask levering er avgjørende for å bygge opp en stabil og lojal kundekrets.

Alle Frittstående Hudpleiekonsulenter har tilgang til omfattende informasjon om hvert eneste Mary Kay-produkt, samt til en rekke salgstips som kan hjelpe dem med å selge produktene. Man kan også få hjelp og tips om salg av andre suksessrike Frittstående Hudpleiekonsulenter. Av og til trenger man bare en ny synsvinkel for å lage en ny salgsstrategi.

En balansert lagerbeholdning som tilsvarer forventet salg, er en viktig del av enhver suksessrik virksomhet.

Om Mary Kay®-produkter

Vi utvikler stadig nye produkter for å følge med i tiden og være konkurransedyktige i denne meget innovasjonsdrevne nisjen. Målrettede produkter som behandler spesifikke problemer, og som komplementerer basisproduktene våre, lanseres med jevne mellomrom for å dekke kundenes foranderlige behov.

Limited Edition-produkter, altså trendprodukter i begrenset opplag, lanseres hver sesong. Vi oppdaterer basisproduktene våre hvert 3.–5. år for å dra nytte av de siste innovasjonene innen hudpleie.

Emballasjen får også en makeover nå og da for å holde dem oppdaterte, trendriktige og presentable. Kosmetikkbransjen er i stadig forandring, og akkurat som i bil-, mote- og elektronikkindustrien er det nyheter som tiltrekker seg nye kunder.

Vi går ut med informasjon om eventuelle forandringer i basissortimentet vårt på forhånd, slik at alle Frittstående Hudpleiekonsulenter kan ta stilling til lagerbeholdning og kommende innkjøp.

Om direktesalgsbransjen

Direktesalg innebærer å selge produkter eller tjenester ansikt til ansikt, uten et fast salgssted. Som direkteselger har man kontakt med kunder én og én, i grupper, på nettet og på telefon.

Direktesalg er et bra alternativ for mennesker i alle aldre, alle kjønn og på alle inntektsnivåer. Det er en ypperlig mulighet for alle som vil ha større, fleksibiltet og kontroll over hverdagen, og som:

  • Liker å jobbe med mennesker.
  • Vil ha et mer fleksibelt arbeid.
  • Er gründere.
  • Vil ha en ekstrainntekt uten å måtte investere stort.