MARY KAY I VERDEN

Siden oppstarten i Dallas har Mary Kay Inc. utviklet seg til å bli et internasjonelt konsern, og er et av verdens største selskap innen direktesalg av sminke- og hudpleieprodukter. I dag selges Mary Kays produkter i mer enn 35 land, og den frittstående salgsstyrken består av mer enn 3 millioner kvinner! Hovedkontoret ligger i Addison, en forstad til Dallas, Texas i USA. Her utvikler, produserer og pakker selskapet den største delen av produktene i sine egne høyteknologiske fabrikker i Dallas og Kina.

Mary Kay Inc. åpnet sin første filial i Australia i 1971, og siden da har selskapet ekspandert til mer enn 35 land fordelt på fem kontinenter.

QUICK FACTS

Salg
Mary Kays produkter selges i mer enn 35 land verden rundt, og den verdensomspennende salgsstyrken består av mer enn 3 millioner selgere over hele verden. Siden 1990 har ekspansjonen av Mary Kay Inc. vært omfattende, og filialer har blitt opprettet i mer enn 20 land. Mary Kay Inc's globale grossistsalg verden rundt passerer 3 milliarder dollar per år.

Salgsstyrken
Mer enn 3 millioner over hele verden er Frittstående Hudpleiekonsulenter, og nesten 40 000 er Frittstående Sales Directors. Mer enn 600 kvinner over hele verden er Frittstående National Sales Directors – den mest fremragende tittelen man kan få i Mary Kay.

Forskning og kvalitet
Mary Kays forskere samarbeider med uavhengige eksperter fra hele verden.

Kvalitet og tester
På et vanlig år bruker Mary Kay Inc. millioner av dollar og gjennomfører mer enn 500 000 tester for å sikre at produktene møter aktuelle krav til sikkerhet, kvalitet og resultat.

Mary Kay har gitt kvinner over hele verden inspirasjon samt personlige og finansielle muligheter i hele 55 år.

Mary Kay® har lansert innovative og tidløse produkter siden 1963.

Mary Kay® har donert millioner av dollar til velgjørenhetsformål gjennom årenes løp, og selskapet har engasjert seg i bevarelsen av planetens ressurser.

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!