Mary Kay® Eye Primer

Mary Kay® Eye Primer

8,5g

Vil du at øyemakeupen skal holde seg fin i mange timer etter at du har påført den? Bruk Mary Kay® Eye Primer under øyenskygger fra Mary Kay® for å få et uovertruffent resultat!

• Vannfast
• Gjør resultatet av makeupen enda bedre
• Gjør at øyemakeupen sitter lenger

279 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Huden rundt øynene har færre talgkjertler og mindre produksjon av kollagen og elastin enn resten av ansiktshuden. Etter hvert som vi bli eldre, tynnes hudens fettlag ut, hvilket fører til at huden ser tynnere og iblant innsunket ut rundt øynene. Derfor trenger huden rundt øynene litt ekstra omtanke.

Olje og fuktighet fra huden og fra visse produkter kan få øyesminke til å samle seg i globallinjen, smøres ut og blekne. Ved å forberede med Mary Kay® Eye Primer får du beste mulige forutsetninger for å legge en flott makeup, og minsker risikoen for at den skal smøres ut eller legge seg i globallinjen.

Mary Kay® Eye Primer inneholder talkum, som holder makeup-produkter på plass og forsterker deres egenskaper. Retinylpalmitat (a-vitaminderivat) er et pleiende emne som forbedrer hudens utseende og får den til å se mykere og glattere ut. Produktet er parfymefritt, kan også brukes på følsom hud, er testet av øyespesialister og passer for linsebrukere.


Påføringstips

• Legg en liten mengde på øyelokket før du påfører øyesminke.
• Smør den varsomt inn i huden med fingertuppen.