Bli rikelig belønnet.

Du kan tjene opptil 50 % på produkter og få herlige belønninger og reiser, samt få anerkjennelse og bli en del av et verdensomspennende fellesskap. Du bestemmer hva som er viktig for deg.

Klar til å sette i gang? >

Inntektspotensiale

Det første man gjør for å begynne å tjene penger på Mary Kay, er å selge produkter. Man kan tjene opptil 50 % på alt man selger. Dette er en av bransjens mest inntektsgivende prosentsatser, noe som gjør at den frittstående Mary Kay-karrieren både fungerer som heltid- og deltidsjobb.

Siste nytt

Ring alle du kjenner! Sesongens nyanser, det beste innen innovativ hudpleie, eksklusive dufter og mye mer; Mary Kay være billetten til en helt ny livsstil for deg og vennene dine!

Bilprogram

Frittstående Sales Directors kan kvalifisere seg til å disponere en Mary Kay-bil. Uansett hvilken bil du kvalifiserer deg til, kan vi garantere at du kommer fra A til B med stil.

Reiser

Verden er en eneste stor lekeplass for Mary Kays mest suksessrike Frittstående Hudpleiekonsulenter. Hvert år sender Mary Kay kvalifiserte Frittstående Hudpleiekonsulenter til eksotiske og eksklusive reisemål.

Belønninger

Mary Kay Ash trodde fullt og fast på den positive effekten ved å overøse kvinner med ros og utmerkelser. Fra vakre smykker og teknologiske hjelpemidler til respekt og heder – hvis du setter deg mål og gjennomfører, fortjener du kun det beste!

Heder og ros

Utmerkelser og fordeler er fantastisk, men Mary Kay tilbyr noe enda mer ettertraktet; respekt og anerkjennelse. Gjennom våre events og programmer får Frittstående Hudpleiekonsulenter heder, ros og anerkjennelse for sin iherdige innsats.

Frittstående Hudpleiekonsulenter må kvalifisere seg for å få premier og utmerkelser (f.eks. reiser og bil).
*Beregningen med 50 % fortjeneste er basert på anbefalte forbrukerpriser.

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!