Kostesett Guide

De viktigste sminkekostene

Mary Kay® Essential Brush Collection er et sett som dekker alle grunnleggende behov. Kvalitetskostene lar deg lage en rekke ulike stiler, og de kommer i et trendy etui.

All-Over Powder Brush

Kost for påføring av pudderfoundation. Den fordeler jevnt og feilfritt både presset og løst pudder samt solpudder.

Cheek Brush

Denne multikunstneren hjelper deg med å forsterke, skulpturere og fremheve kinnbeina. Bruk den vinklede siden til rouge, kortsiden til highlighter og den lange, smale siden for å skape konturer.

All-Over Eye Shadow Brush

Øyenskyggekost som passer perfekt for å duse ut skarpe kanter mellom øyenskygger og legge highlighter under øyenbrynet. Kostens smale og fleksible strå passer perfekt rundt øyelokkets konturer.

Eye Crease Brush

Øyenskyggekost som fordyper fargene i globallinjen. Den vinklede tuppen konsentrerer pigmenter og gir makeupen større dybde. Den fleksible busten gjør det lett å enten sveipe eller presse øyenskyggen på plass før du duser ut kantene.

Eye Smudger Brush

Øyenskyggekost som er perfekt for sotede øyne og highlighter-effekter. Brukes på øyenskygge eller eyeliner langs vippene over og under øyet. Kosten kan også brukes for påføring av leppestift.

Mary Kay® Liquid Foundation Brush

Foundationkost med syntetbust for enkel påføring av foundation.

Powder Foundation Brush

Har flat bust for å etterligne påføring med fingertuppen, for et jevnt og sømløst resultat. Bruk den til gradvis å få ønsket dekning.

Cream Color Brush

For påføring av sminke med kremet konsistens. Har avlange strå og rund bust som er designet for å gi et jevnt resultat. Den flate siden brukes for å dekke større områder, og den smale tuppen er tilpasset områder som er vanskelig tilgjengelig.

Samtlige koster fra Mary Kay® Essential Brush Collection har syntetisk bust som passer for både pudder, krem og flytende makeup. Kostene tar med seg akkurat rett mengde sminke og fordeler den jevnt, slik at du får et plettfritt resultat.

How-To-filmer


Kom på jobb tidligere enn noensinne ved hjelp av en foundation som ikke må kompletteres med concealer for å få et perfekt resultat, og som ser naturlig ut selv i avslørende lys. Påfør Mary Kay® Mineral Powder Foundation med Mary Kay® Powder Foundation Brush. Dypp kosten i Mineral Powder Foundation, dunk den mot pudderdosen for å fjerne overflødig pudder, og påfør det med lette bevegelser for å få et jevnt resultat og ønsket dekningsgrad.


Heldekkende, flytende foundation og foundationkost som passer som hånd i hanske. Sammen gir de en plettfri finish som passer perfekt for en tur på byen. Foundationen påføres med sirkelbevegelser fra midten av ansiktet og utover.


Lek med lys og skygger ved hjelp av Mary Kay® Cheek Brush fra Mary Kay® Essential Brush Collection. Bruk siden med korte strå for å påføre rouge, siden med lange strå for å lage konturer, og tuppen for å legge highlighter oppå kinnbeina.


Få et hypnotiserende blikk ved hjelp av Mary Kay® Eye Crease Brush fra Mary Kay® Essential Brush Collection. Legg en nyanse som er mørkere enn basefargen i ytterkroken og globallinjen. Dus ut. Vil du ha et mer dramatisk resultat? Dytt fargen på plass i globallinjen med kosten og dus ut kantene.


Husk leppene! Begynn med å skrubbe og fukte leppene med Satin Lips® Shea Set før du påfører leppestift. Deretter påfører du enkelt en dristig leppefarge med Mary Kay® Cream Color Brush som en spennende effekt. Du kan også bruke den tette busten for å få samme effekt som med fingertuppene. Da får du et mer naturlig resultat.

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!

" "