Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask

Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask

114 g

Ansiktsmaske som blant annet inneholder aktivt kull, som trekker urenheter ut av porene. Bentonitt- og kaolinleire er to andre bestanddeler som øker maskens absorberingsevne. Den inneholder også kaprifol og hagebønne, som reduserer det synlige inntrykket av mørke flekker og misfarging.

- Aktivt kull rengjør i dybden.
- Absorberer overflødig talg og reduserer glans.
- Gir en vakker, matt finish.
- Inneholder mineralleirer.
- Kaprifol og hagebønner motvirker misfarging. 
Reduserer det synlige inntrykket av porer.

Les mer om Clear Proof®-serien

479 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Denne trippelvirkende masken renser i dybden, reduserer blankhet og inneholder botaniske ekstrakter som hjelper mot misfarging på huden. Aktivt kull er en effektiv ingrediens i masken, og det kan binde opptil det dobbelte av sin egen vekt i poretettende urenheter. Masken trekker overflødig talg og urenheter ut av huden, og gjør den myk og matt.


Generell info om serien
Clear Proof® er en omfattende serie med fem produkter utviklet for å holde porene fri for smuss og urenheter. Tre av produktene (Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin, Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin) inneholder salisylsyre 2 %, en effektiv ingrediens som motvirker forekomsten av akne*. Den trenger inn i porene og tar kontrollen over overflødig talg og urenheter, samt får huden til å se klarere og sunnere ut.

De tre produktene inneholder også kanadisk geitrams, lyng og borrerot – botaniske ekstrakter som har vist seg å bidra til å redusere rødhet i forbindelse med akneutbrudd. Serien inneholder også fuktighetskremen Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin , som roer ned huden og fyller på med viktig fuktighet, samt Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask, en virkningsfull maske med blant annet aktivt kull som trekker urenheter ut av huden. Sammen er disse produktene en kombinasjon som har en klar og tydelig effekt på hudens velbefinnende. *Basert på in-vitro-tester.


Påføringstips

Påfør et jevnt lag Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask på ren og tørr hud, og la virke i 10–20 minutter. Brukes 2–3 ganger i uken i hele ansiktet eller kun i T-sonen.

Påføringsrekkefølge Clear Proof®-serien:
Begynn med å rense huden med Clear Proof® Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin. Følg opp med Clear Proof® Pore-Purifying Serum for Acne-Prone Skin og Clear Proof® Spot Solution for Acne-Prone Skin, og avslutt med Clear Proof® Oil-Free Moisturizer for Acne-Prone Skin. Bruk Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask 2–3 ganger i uken på ren og tørr hud.