TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum

TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum

29 ml

Neste generasjons avanserte, aldringsbekjempende hudpleie er her! TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum er vårt mest målrettede og effektive serum noensinne. Målrettet fordi det det er designet for å hjelpe til med å gjenopprette ansiktstrekanten din, effektivt fordi det unike samarbeidet mellom ingrediensene forsterker serumets visuelle resultater.

• Hjelper deg å gjenopprette ansiktstrekanten din – fyldigere kinn, en mer definert kjeve og glattere hals.
• Reduserer inntrykket av fine linjer og rynker.
• Flasken har vrilås og vindu.

1 199 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum er designet for å gjenopprette ansiktstrekanten – fyldigere kinn, mer definert kjeveparti og glattere hals. Når huden eldes, kan dette området bli påvirket – kinnene kan bli mindre fyldige, huden langs kjevepartiet kan bli slappere og det kan oppstå hudfolder på halsen. Da er Volu-Firm® Advanced Lifting Serum ditt beste forsvar.

Det effektive serumet inneholder samme patenterte Volu-Firm® Complex som finnes i alle TimeWise Repair® Volu-Firm®Set-produktene. Det er en perfekt kombinasjon av tre ingredienser som er så viktige for hudens fornyelse at de er inkludert i alle produktene.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum kommer i en innovativ flaske med vrilås og vakuumpumpe som sikrer at du får med deg hver eneste dråpe. Og du trenger ikke å gjette hvor full flasken er – den er nemlig utstyrt med et vindu som viser hvor mye serum som er igjen.


Påføringstips

TimeWise Repair® Volu-Firm® Advanced Lifting Serum brukes hver morgen og kveld etter ansiktsrens og før fuktighetskrem.

• Fordel serumet på fingertuppene. Begynn midt i ansiktet og jobb deg utover.
• Påfør en ny dose på halsen. Begynn lengst ned på halsen og jobb deg utover og oppover mot kjeven.