Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Black

Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen Black

1,5 g

Lokk frem din indre makeupartist, og rett oppmerksomheten mot øynene dine! Dette praktiske produktet er enkelt i bruk og gir et perfekt resultat, uansett om du vil ha en tynn strek eller grafiske effekter.

- Tuppen er et presisjonsverktøy som ikke drypper eller søler.
- Hurtigtørkende sammensetning som får øyevippene til å se fyldigere ut.
- Gir en tynn strek eller dramatisk definisjon.
- Den holdbare sammensetningen sitter hele dagen uten å bli utvisket.

239 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Med Mary Kay® Liquid Eyeliner Pen er det lett å lage en fin strek i ønsket tykkelse. Fra en subtil og vakker strek til dramatiske effekter – med denne flytende eyelineren kan du gå fra hverdags til fest på et blunk. Den kraftige fargen og holdbare sammensetningen blir sittende til du er klar til å fjerne dagens sminke. Passer for sensitiv hud og kontaktlinsebrukere. Klinisk testet av øyelege. Uparfymert og klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier.


Påføringstips

Mandelformede øyne
Hvis du vil gjøre øynene rundere, stopper du ved ytterkroken for å få en mer åpen fasong. Hvis du har små mandeløyne, kan du påføre en tynn strek i øyekroken og gjøre den tykkere og tykkere jo nærmere ytterkroken du kommer.

Runde øyne
Begynn ca. en fjerdedel fra øyekroken og tegn en tynn strek ut mot ytterkroken. Det får øynene til å se lengre og smalere ut.

Stor avstand mellom øynene
Begynn en fjerdedel fra øyekroken og tegn en strek ut til ytterkroken. Da får du øynene til å se ut som at de sitter tettere sammen. Fortsett gjerne forbi den for å få en fin vinge som åpner opp øyet.