Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus

Satin Hands® Pampering Set White Tea and Citrus

220g + 85g + 60g

Myke, velpleide og herlig fuktede hender på en-to-tre! Gjenopprett fuktighetsbalansen på tørre og sprukne hender, skrubb deg til et rent, friskt og velduftende resultat, og fyll på med velgjørende fuktighet som varer i opptil 24 timer.

829 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

To av produktene har en herlig duft av hvit te og sitrusfrukter, med tilleggsnoter av rosa grapefrukt, sitrongress, kardemumme, kirsebærsblomst og sjasmin.

Settet inneholder:
Satin Hands® Protecting Softener Fragrance-Free, som styrker hudbarrieren og omslutter den med herlig fuktighet. Sammensetningen er parfymefri, beskytter huden og forbereder hendene på en stimulerende peeling.

Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub, som er en skånsom peeling som fjerner døde hudceller. Etter bare én vask ser hendene umiddelbart jevnere ut, og daglig bruk gjør dem enda mykere og jevnere.

Satin Hands® Nourishing Shea Cream, som holder huden fuktet i opptil 24 timer. Denne herlige håndkremen gjør huden myk og merkbart jevnere. I tillegg til nærende sheasmør inneholder kremen aprikos, fargetistel og solsikkeolje – ingredienser som er kjent for sin store andel A- og E-vitaminer samt omega-3.


Påføringstips

- Smør inn hendene med Satin Hands® Protecting Softener Fragrance-Free for å tilføre ekstra fuktighet på spesielt tørre områder.
- Skrubb hendene godt med Satin Hands® Satin Smoothie® Refining Shea Scrub for å fjerne smuss og døde hudceller. Skyll hendene med lunkent vann til alle skrubbekornene er borte. Tørk hendene.
- Påfør Satin Hands® Nourishing Shea Cream for umiddelbar fuktighetstilførsel som varer i opptil 24 timer.