Live Fearlessly® Eau de Parfum

Live Fearlessly® Eau de Parfum

50 ml

Nå kan du dufte av selvtillit ved hjelp av noter fra energigivende ingefær, roser og brente tonkabønner!

- Toppnoter: Italiensk bergamott, ingefær (Orpur) og frodige blomsterblad
- Hjertenoter: Rose, liljekonvall og orkidé
- Bunnoter: Brente, økologiske tonkabønner, sedertre (Orpur), australsk sandeltre og vaniljemusk

629 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

De energigivende toppnotene er en perfekt åpning og forberedelse på dagen. De eksklusive mellomnotene av blomster skaper en skjønn signatur som inngir selvsikkerhet og styrke. Den myke og kraftfulle kombinasjonen i bunnotene byr på en uimotståelig varme.

Live Fearlessly™ Eau De Parfum er en hyllest til alle modige kvinner. Mary Kay Ash hadde stor tro på kvinners iboende styrke, og hvis noen sa at noe var umulig, var hun fast bestemt på å vise at man kan gjøre alt man setter seg fore. Live Fearlessly™ Eau De Parfum er inspirert av Mary Kay Ashs utrolige livshistorie, som handler om måloppnåelse og å gjøre verden til et bedre sted.

Den mangefasetterte flasken er en hyllest til den flerdimensjonelle kvinnen, og den asymmetriske designen representerer det vakre ved det ufullkomne. Lokket står for selvsikkerhet og besluttsomhet, og flaskens gullnyanse utstråler energi, styrke og varme.


Påføringstips

Live Fearlessly™ Eau De Parfum kommer best til sin rett hvis man bruker den på steder hvor man kan føle pulsen slå, eksempelvis på håndleddene, i knehasene eller bak ørene. Huden er som varmest på steder hvor pulsen er nærme hudoverflaten, og her utvikles duften raskere.