10-109681

MK High Intensity® Cologne Spray

73 ml

En fengslende blanding av eksotisk krydder og spennende tresorter gir en eksklusiv, maskulin duft som er umulig å motstå!

• Toppnoter av kaffebønner og salvie
• Hjertenoter av nellik og fiolblader
• Bunnoter av rosentre og mokka

579 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

MK High Intensity® Cologne Spray er en fengslende, sofistikert duft fra den orientalske duftfamilien – like uimotståelig som mannen som bruker den. Spennende toppnoter som fenikkel og salvie kombinert med nellik, sort te og fioler vekker oppmerksomhet. Ambra i kombinasjon med en spennende mokka-akkord skaper en unik maskulinitet som er vanskelig å se bort fra, og rosentre øker intensiteten enda mer.

MK High Intensity® Cologne Spray inneholder: Toppnoter av fenikkel, kaffebønner og salvie. Hjertenoter av anis, sort te, fiol og nellik. Bunnoter av ambra, rosentre og mokka.

Kombinasjonen av ingredienser i en duft avgjør ikke bare hvordan den lukter, men også hvor lenge duften blir værende på huden. De forskjellige ingrediensene manifesterer seg på huden i stadier. Man deler opp disse stadiene i tre etapper:
• Toppnotene gir den innledende opplevelsen av duften. De introduserer duften, og blir værende i opp til 15 minutter.
• Hjertenotene dukker opp noen minutter etter at parfymen blir påført. Disse kan bli værende under hele duftopplevelsen.
• Bunnotene gir det endelige inntrykket av duften, samt det mest varige. De kan bli værende i flere timer etter at duften påføres.


Påføringstips

• MK High Intensity® Spray kommer best til sin rett hvis man bruker den på steder hvor man kan føle pulsen slå, eksempelvis på håndleddene, i knehasene eller bak ørene. Huden er som varmest på steder hvor pulsen er nærme hudoverflaten, og her utvikles duften raskere.
• Cologne fordamper raskere enn parfyme ettersom den har en lavere konsentrasjon av duftoljer, så spray litt på nå og da for å lukte godt hele dagen!