Et perfekt grunnlag


Vi introduserer NEW! TimeWise® Matte 3D og Luminous 3D Foundation!

Du er unik, og du fortjener en unik foundation. Vi har brukt unike IntelliMatch® Technology for å utvikle en foundation med nyanser som matcher enhver hudtone. Den sitter på plass i hele 12 timer, og du kan velge mellom matt og fuktig finish.

Nye TimeWise 3D® Foundation gjør det lettere enn noensinne å finne den perfekte nyansen!

IntelliMatch®-teknologi

Vi brukte Mary Kays egen IntelliMatch®-teknologi og det siste innen fargematching for å utvikle TimeWise 3D® Foundation – en foundation som gir langt flere kvinner flere valgmuligheter enn noensinne.

Age Minimize 3D Complex

Nye TimeWise 3D® Foundation inneholder samme unike Age Minimize 3D® Complex som TimeWise® Miracle Set 3D™, og hjelper huden med å redusere forekomsten av synlige aldringstegn. Det gjør at ansiktshuden får et friskere, fastere og yngre utseende.

Matte & Luminous Finishes

“Den beste matchen hudtonen min noensinne har hatt!” Det sa 8 av 10 kvinner når de prøvde* TimeWise 3D® Foundation. Vår nye foundation kommer med matt og fuktig finish, sitter i hele 12 timer og føles lett og frisk på huden.
*Basert på en uavhengig forbrukerundersøkelse der 157 kvinner brukte TimeWise® Matte 3D Foundation og 144 brukte TimeWise® Luminous 3D Foundation i én uke.

The Real You


Målet med TimeWise 3D® Foundation var å finne nyanser for alle. Her viser kvinner fra hele verden frem sin perfekte match med TimeWise® Matte 3D og Luminous 3D. Har du funnet dine sanne farger ennå? Legg ut en selfie på Instagram med emneknaggen #ItsWhatsUnderneath!

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!