TimeWise® Luminous-Wear® Liquid Foundation

Vi elsker at denne foundationen gir huden en jevn og strålende glans. At den i tillegg har aldringsforebyggende fordeler, gjør den bare enda bedre! Velgjørende E-vitaminer, en kraftfull blanding av peptider samt den fuktighetsgivende sammensetningen får huden til å se fastere, yngre og friskere ut.


Til produktet>

Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15

Alle elsker sminke som er enkel å legge og gir raske resultater. Med Mary Kay® CC Cream Sunscreen SPF 15 blir hudtonen jevn, og får 8 umiddelbare fordeler som gir et naturlig, feilfritt resultat. Et lettere alternativ til foundation – i 4 nyanser som passer til alle hudtoner!

Til produktet>

Mary Kay® Lash Primer

Forsterker effekten av mascaraen og får den til å sitte perfekt. Men det er ikke alt – den pleiende sammensetningen Panthenol-Pro Complex™ styrker, pleier og gir øyevippene fuktighet.


Til produktet>

Mary Kay® Lash Love® Lengthening Mascara

Sterke, definerte øyevipper med firedoblet volum er bare begynnelsen. Denne fantastiske mascaraen inneholder dessuten E-vitaminer, som gir vippene næring ved hver påføring.

Til produktet>

Mary Kay® True Dimensions® Lipstick

Eksklusive Mary Kay® True Dimensions® Sheer Lipstick er herlig kremet og enkel å påføre. De aldringsforebyggende ingrediensene bidrar til å minimere inntrykket av fine linjer, og den innovative sammensetningen fremhever leppenes dybde og konturer og får dem til å se jevne og fyldige ut.


Til produktet>

Mary Kay® NouriShine Plus® Lip Gloss

Skjem bort leppene med fantastisk glans og de godtgjørende effektene fra nøye utvalgte planteekstrakter. Med en pleiende, fuktighetsgivende leppeglans blir leppene både sunne og helt uimotståelige!

Til produktet>

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!