10-031555

Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel

50ml

Gi huden en følelse av ro og velvære som varer i opp til 10 timer! La deg fortrylle av en deilig svalende og fuktighetsgivende krem som trekker raskt inn i huden og gjør den deilig myk og silkeglatt!

• Effektiv fuktighetskrem til blandet/fet hud
• Tilfører fukt i opp til 10 timer
• Gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse
• Avkjølende og mykgjørende
• Gjør huden herlig silkeglatt

549 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Faktorer som temperatur, luftfuktighet, alder og hormoner kan påvirke hudens fuktighetsbalanse. Alle hudtyper trenger fuktighet for at huden skal holde seg myk og glatt og bevare sitt ungdommelig utseende. Olje og fuktighet er to helt forskjellige ting, og fet hud kan være akkurat like uttørket som tørr hud.

Oil-Free Hydrating Gel gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse og gir et veltrengt tilskudd av E-vitaminer. Den lette, oljefrie kremen inneholder også ekstrakter fra grønn te, som både har en rogivende og utjevnende effekt på huden samt er rik på antioksidanter, hvilket beskytter huden mot tidlige aldringstegn forårsaket av frie radikaler.

Bruk Oil-Free Hydrating Gel som et tillegg til det daglige hudpleieprogrammet ditt, og få herlig myk og fuktet hud – hele dagen lang! Produktet kan også brukes på følsom hud, er parfymefritt, tetter ikke til porene og er klinisk testet mot hudirritasjon og allergier.


Påføringstips

Brukes i tillegg til den vanlige fuktighetskremen ved behov.