Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick

Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick

Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick er en praktisk og allsidig stift som tilfører fuktighet når og hvor som helst. Den har en praktisk design, drypper ikke og kan påføres overalt – for eksempel i ansiktet eller på albuer, knær og neglebånd.

• Fuktighet og pleie for tørr hud
• Lindrer tørr hud umiddelbart
• Gjør tørre hudpartier mykere
• Huden føles frisk, myk og balansert

549 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick er en praktisk stift med fuktighetsgivende og pleiende egenskaper for tørr hud. Stiften gir umiddelbar fuktighet og gjør huden frisk, myk og balansert. Den har også en praktisk størrelse som gjør at man kan legge den i vesken for umiddelbar fuktighet i farten. Brukes på tørr hud, for eksempel i ansiktet eller på albuer, knær, neglebånd og hæler. Produktet er velegnet for sensitiv hud og inneholder blant annet kandelillavoks og bivoks som bidrar til å beskytte huden mot tørrhet. Det inneholder også naturlig sqalan, en fuktighetskilde som beskytter hudbarrieren og motvirker tørr hud.

Akkurat som resten av Mary Kay Naturally®-produktene inneholder Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick verken parabener, ftalater, syntetiske dufter, syntetiske fargestoffer eller SLS/SLES. Moisturizing Stick inneholder dessuten 0 % silikon, mineralolje, alkohol og genmodifiserte ingredienser. Ingrediensene er av 100 % naturlig opprinnelse.*

Mary Kay Naturally® inneholder effektive ingredienser av naturlig opprinnelse.* Samtlige Mary Kay Naturally®-produkter er sertifisert av en uavhengig tredjepart som følger strenge standarder for naturlige produkter. For disse produktene har vi valgt COSMOS Natural-sertifikatet fra EcoCert.**

Produktene har også gjennomgått uavhengige forbrukertester og kliniske tester for å sikre at de er milde og kan brukes på sensitiv hud.

Bruk Mary Kay Naturally®-produktene hver for seg, eller lag et skreddersydd Mary Kay-hudpleieprogram ved å kombinere noen av produktene med ditt nåværende program.

• Dermatologisk testet
• Mild sammensetning for normal til tørr hud
• Velegnet for sensitiv hud
• Klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier
• Tetter ikke til porene

*100 % av ingrediensene har naturlig opprinnelse og håndteres i henhold til en tredjepartsstandard. For øyeblikket bruker vi EcoCert COSMOS-standarden. Ingredienser med naturlig opprinnelse er vann, planter, mineraler, mineralske ingredienser og andre jordbruksingredienser.

**Minst 90 % av ingrediensene har naturlig opprinnelse og håndteres i henhold til en tredjepartsstandard. For øyeblikket bruker vi EcoCert COSMOS-standarden. Ingredienser med naturlig opprinnelse er vann, planter, mineraler, mineralske ingredienser og andre jordbruksingredienser.

***Les mer om COSMOS-standarden på cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Påføringstips

• Vri stiften og påfør ønsket mengde.
• Brukes på tørr hud, for eksempel i ansiktet eller på albuer, knær, neglebånd og hæler. Hvis du skal bruke stiften på flere områder, anbefaler vi at du bruker én Moisturizing Stick på hæler/føtter og en annen på leppene.
• Brukes ved behov for ekstra fuktighetstilførsel.