TimeWise® Miracle Set 3D® (SPF30)

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Miracle Set 3D® (SPF30)

TimeWise® Miracle Set 3D® er et innovativt hudpleiesett med aldringsforebyggende produkter som kompletterer hverandre. Det inneholder en stor andel antioksidanter, noe som gjør dette til den mest effektive hudpleieserien mot frie radikaler noensinne.

• Inneholder antioksidanter som bidrar til jevnere hudtone
• Innholder B3-vitamin som gir huden ny glød
• Hjelper huden med å bli mer ungdommelig og få ny spenst
• Beskytter huden mot UVA- og UVB-stråling, og hjelper dermed til med å bremse forekomsten av synlige aldringstegn

0 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Slik fungerer serien
Gi huden et yngre utseende på én-to-tre hver morgen og kveld. Mary Kays eksklusive Age Minimize 3D® Complex er med i samtlige produkter i TimeWise® Miracle Set 3D®, og har en tredimensjonal innfallsvinkel som lar deg beholde ditt ungdommelige utseende lenger. TimeWise® Miracle Set 3D® er et resultat av omfattende forskning og innovative ingredienser – helt enkelt et mirakel innen hudpleie!

Serien består av fire produkter som bidrar til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn.

Produkter
TimeWise® Age Minimize 3D® 4-in-1 Cleanser er en multifunksjonell ansiktsrens som fjerner urenheter som gjør huden gusten. Den gjør huden ren, skrubbet, klarere og gir den ny glød.

TimeWise® Minimize 3D® Day Cream SPF 30 inneholder solfaktor som beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler, og hjelper til med å redusere inntrykket av fine linjer og rynker. Den er også tilgjengelig uten solfaktor. Kremen bidrar til jevnere hudtone og tilfører fuktighet i 12 timer.

TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream gir huden nytt liv og ungdommelig glød. Den hjelper huden med å se fastere ut, bidrar til å redusere inntrykket av fine linjer og rynker samt tilfører fuktighet i 12 timer.

TimeWise® Age Minimize 3D® Eye Cream gir området rundt øynene ny glød og motvirker mørke ringer, poser under øynene, fine linjer og rynker. Den bevarer også fuktighetsbalansen i 12 timer.

Age Minimize 3D® Complex
Mary Kays unike Age Minimize 3D® Complex, som finnes i samtlige produkter i TimeWise® Miracle Set 3D®, består av tre ingredienser som bidrar til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn:

Innkapslet resveratrol: Inneholder trippelvirkende antioksidanter, hjelper til med å jevne ut hudtonen og er gunstig for hudens naturlige kollagen.*

Vitamin B3: Velkjent ingrediens og antioksidant som gir huden ny glød.

Aldringsforebyggende peptid: Fremmer hudens naturlige kollagen og elastin* for å bidra til et spenstigere og mer ungdommelig utseende.

TimeWise® Miracle Set 3D® er dermatologisk testet samt klinisk testet mot hudirritasjon og allergier. Det er parfyme- og oljefritt, tetter ikke til porene og kan brukes på sensitiv hud.*


Settet er tilgjengelig for normal/tørr og blandet/fet hud, og kommer også uten solfaktor.

*Basert på in-vitro-tester av hovedingrediensene.