TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30

TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30

48g

Gled deg over fyldigere, spenstigere og jevnere hud som føles herlig fuktet og mindre utsatt for irritasjoner. Du trenger heller ikke å bekymre deg for solens skadelige UV-stråler.

• Gjenoppretter hudens fylde
• Gjør huden mindre utsatt for irritasjoner
• Gjør hudtonen jevnere
• Beskytter mot UV-stråling
• Tilfører fuktighet i hele 12 timer

Les mer om TimeWise Repair® Volu-Firm® Set

Se e-katalogen om TimeWise Repair®

899 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Nå kan du overvinne skader som kan føre til minsket elastisitet, dype linjer og rynker. Løsningen heter TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30, og er en pleiende og styrkende sammensetning som forebygger og reduserer tydelige aldringstegn.

Solen anses som en av de største årsakene til at huden aldres for tidlig, og én av de tryggeste måtene å beskytte seg på, er å bruke solfaktor som en del av det daglige hudpleieprogrammet. TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 gir huden pålitelig beskyttelse mot solens skadelige UV-stråler, og er designet for lindre huden og beskytte den mot irritasjon.

TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 er ett av fem skjønnhetsprodukter i den revolusjonerende hudpleieserien TimeWise Repair®, og produktene er designet for å maksimere hverandres fordeler og motvirke tydelige aldringstegn. Serien inneholder Volu-Firm® Complex, en kombinasjon av tre ingredienser som er så viktige for hudens gjenoppbygging at komplekset går igjen i alle produktene i serien. Komplekset inneholder blant annet et tripeptid som øker produksjonen av hyaluronsyre, et stoff som ung hud inneholder mye av, og som hjelper huden med å absorbere og kapsle inn fuktighet. Takket være dette får huden tilbake en del av sin ungdommelige spenst og fylde.

Ved bruk av TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 sammen med de andre produktene i serien, minsker du den synlige forekomsten av tydelige linjer og rynker, strammer opp ansiktstrekk og gir huden tilbake sin ungdommelige spenst og fylde.


Påføringstips

Bruk TimeWise Repair® Volu-Firm® Day Cream SPF 30 etter ansiktsvasken og serum om morgenen.