Fuktighetstilførsel kort fortalt 


Få frisk og fuktet hud ved hjelp av de rette rådene og produktene. 

Fuktighetstilførsel er en svært viktig del av det daglige hudpleieprogrammet. Fyll på fuktighet hver morgen og kveld, og gi huden en ekstra fuktighetsbombe ved behov. 

82%

Så mange kvinner syntes at huden ble umiddelbart fuktet og balansert av
TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask

Glyserol

Et velkjent, effektivt fuktighetsbevarende middel som tilfører fuktighet og motvirker fuktighetstap. Finnes i Mary Kay® Hydrogel Eye Patches. 24 timers fuktighetstilførsel 

TimeWise Repair® Lifting Bio-Cellulose Mask øker hudens fuktighetsnivå i 24 timer.*


Fuktighet x 3

Biofysiologiske forsøk har vist at fuktigheten i huden ble mer enn tredoblet etter påføring av TimeWise Repair® Volu-Firm® Night Treatment with Retinol.

Sheasmør

Ingrediens som beskytter, beriker og gjør huden myk. Sheasmør inneholder omega-3, som hjelper til med å opprettholde hudens fuktighetsbarriere. Du finner dem i Satin Body® Silkening Shea Lotion. 12 timers fuktighet x 2

Begge ansiktskremene i TimeWise® Miracle Set 3D™ holder huden fuktet i 12 timer. Sammen tilfører de fuktighet døgnet rundt. 

TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF 30 og TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream

Minikurs i fuktighet 


Desinformasjon og uttørkende vaner er to svært vanlige årsaker til at huden ikke får nok fuktighet. Her avliver vi et par myter og gir livsstilstips som er gunstige for huden. 

Myte: Mennesker med fet hud trenger ikke fuktighetsgivende produkter. 

Fakta: Fet hud kan også bli uttørket, spesielt etter overdreven vasking. Bruk en lett fuktighetskrem eller en krem som er tilpasset fet hud, for eksempel Mary Kay® Oil-Free Hydrating Gel. 

Myte: Tørr hud blir mindre tørr når man drikker vann. 

Fakta: Vann bidrar uten tvil til en sunn livsstil, men det øker ikke fuktigheten i huden umiddelbart. Legg heller inn et ekstra fuktighetsgivende trinn i hudpleieprogrammet ditt. 

Bruk av effektive produkter er ikke den eneste måten du kan øke og opprettholde hudens fuktighetsbalanse på. Sett en luftfukter i lokaler med klimaanlegg for å gjøre at huden blir mindre uttørket av luften. Huden blir tørrere av glovarmt vann, så vær sparsommelig med varmtvannet når du dusjer. Få mest mulig ut av fuktighetsgivende produkter ved å forberede huden med Skinvigorate® Skin Care System og regelmessig peeling. 

Hamstre pleiende produkter


Fyll på med fuktighetsgivende produkter som holder huden frisk og fin.