TimeWise® Nighttime Recovery

TimeWise® Nighttime Recovery

29ml

Gjenoppbygger huden om natten, når den leges som best. Gir frisk, myk hud med mindre fremtredende kråkeføtter og synlige linjer. Inneholder små celluloseperler som sprekker når de pumpes ut, slik at de alltid leverer ferske ingredienser.

• Virker om natten, når huden reparerer seg selv
• Forbedrer helhetsinntrykket og virker utglattende
• Inneholder et antioksidantrikt kamilleekstrakt som virker beroligende på huden
• Velegnet for alle hudtyper

659 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Huden henter seg inn og lader batteriene om natten, akkurat som kroppen og hjernen. Det er da hudens fornyelsesprosess er som mest aktiv.* Derfor er det ekstra effektiv å bruke pleiende produkter som fyller på hudens reserver under den naturlige reparasjonsprosessen. Ved å roe ned huden og nøytralisere ytre stressorer, kan huden gjenoppbygge seg i dybden og bremse nye aldringstegn.

Nighttime Recovery inneholder spesielle ”nutribeads”, eller celluloseperler, med resveratrol og en kombinasjon av vitaminer. Celluloseperlene sprekker når de pumpes ut av flasken, slik at de alltid leverer ferske ingredienser.

Produktet inneholder også patenterte TimeWise® 3D Complex, som motvirker tidlige aldringstegn ved å tilføre tre ingredienser som gjør huden sunnere, friskere og vakrere, nemlig innkapslet resveratrol, vitamin B3 og et aldringsbekjempende peptid.

*Basert på in vitro-tester


Påføringstips

Påføres i opp- og utadgående bevegelser etter ansiktsrensen om kvelden.

Hvis du bruker både TimeWise® Nighttime Recovery og TimeWise® Antioxidant Moisturizer, skal Nighttime Recovery alltid påføres først.