TimeWise® Eye Cream

TimeWise® Eye Cream

14g

Ta hudpleierutinen til neste nivå med en velgjørende øyekrem. TimeWise® Eye Cream er fra den samme serien som TimeWise® Miracle Set, og bidrar til å redusere aldringstegn som hevelser, fine linjer og poser under øynene. Den har også en lysnende effekt på mørke ringer rundt øynene.

• Ekstra pleie for huden rundt øynene
• Kan med fordel brukes sammen med TimeWise® Miracle Set
• Hjelper til med å redusere flere synlige aldringstegn
• Inneholder et algeekstrakt som motvirker mørke ringer og poser under øynene
• Trekker raskt inn i huden

619 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

TimeWise® Eye Cream er utviklet for den sensitive huden rundt øynene. Kremen gir området rundt øynene ny glød og opprettholder fuktighetsbalansen i 12 timer.* Den inneholder også et algeekstrakt som motvirker mørke ringer og poser under øynene.** Det gjør også at du ser mer uthvilt ut.

Produktet inneholder også patenterte TimeWise® 3D Complex, som motvirker tidlige aldringstegn ved å tilføre tre ingredienser som gjør huden sunnere, friskere og vakrere, nemlig innkapslet resveratrol, vitamin B3 og et aldringsbekjempende peptid.

*Basert på en av åtte uavhengige kliniske studier eller forbrukerstudier utført av tredjepart der mellom 55 og 214 kvinner brukte et TimeWise® Miracle Set-produkt som anvist.
**Basert på en uavhengig klinisk studie utført av en tredjepart der 30 kvinner brukte produktet i 12 timer.


Påføringstips

Påfør kremen rundt øynene, og klapp den forsiktig inn i huden med ringfingeren. Kremen skal brukes under øyet og i ytterkroken.