Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free

Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free

85g

Deilig, pleiende håndkrem som omslutter hendene med nærende fuktighet og får dem til å føles silkeglatte. Den fuktighetsgivende sammensetningen får huden til å føles myk og forynget i opptil hele 24 timer.

- Trekker raskt inn i huden.
- Klinisk bevist fuktighetstilførsel i opptil 24 timer.
- Bekytter hudbarrieren og holder huden myk, også etter håndvask.
- Parfymefri sammensetning som kan brukes på sensitiv hud.
- Tilfører nærende sheasmør.

239 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Huden på hendene er ekstra utsatt for slitasje, og blir lett tørr og sprukken. Det kan føre til at hendene eldes for tidlig. Med Satin Hands® Nourishing Shea Cream Fragrance Free holder hendene seg myke, jevne og fuktet i opptil 24 timer! Kremen trekker raskt inn i huden og danner en beskyttende og fuktighetsgivende barriere. I tillegg til nærende sheasmør inneholder kremen aprikos, fargetistel og solsikkeolje – ingredienser som er kjent for sin store andel A- og E-vitaminer samt omega-3.

Ifølge en forbrukerundersøkelse sa 9 av 10 kvinner at hendene deres føltes myke, jevne og fuktet etter bruk av produktene. Jevnlig bruk er også fordelaktig for negler og neglebånd.


Påføringstips

Smør inn hendene med litt Satin Hands® Hand Cream Fragrance Free, og få herlig fuktighet som varer i opptil 24 timer! Den trekker raskt inn i huden og gjør tørre områder til blott et minne. Tilfører fuktighet selv etter håndvask.