10-060294

MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30

88 ml

Alt man trenger for å beholde et friskt og undommelige utseende – i ett og samme produkt! Langvarig fukttilførsel, beskyttelse mot solen og effektiv bekjempelse av aldringstegn.

• Tilfører fuktighet i opptil 10 timer
• Beskytter mot UVA- og UVB-stråler
• Trekker raskt inn i huden
• Reduserer synlige aldringstegn

519 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Forskjellen mellom menn og kvinners hud oppstår først og fremst som et resultat av homonelle forandringer – men også ytre faktorer, som blant annet barbering, bidrar til å skape ulike behov. Derfor har Mary Kay utviklet en hudpleieserie spesielt for menn. MKMen® er en enkel og effektiv serie hudpleieprodukter som er utviklet for mannens spesifikke forutsetninger, og er den perfekte løsningen på behovene hans.

MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 tilfører fukt og beskytter huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Den lette sammensetningen trekker fort inn i huden og etterlater seg et lett, friskt resultat som ikke føles klissete. Produktet tilfører fukt i opp til 10 timer og inneholder pantenterte MKMen® Complex, som hjelper til med å redusere det synlige inntrykket av fine linjer og rynker. Den intelligente sammensetningen er rik på antioksidanter, som motvirker tidlige aldringstegn forårsaket av frie radikaler.

Bruk MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 sammen med de andre produktene i MKMen®-serien for å gjøre huden ren og frisk og hjelpe den med å ivareta sitt ungdommelige utseende! Produktet kan også brukes på sensitiv hud, tetter ikke til porene samt er klinisk testet mot hudirritasjon og allergier.


Påføringstips

Påføres morgen og kveld etter ansiktsvasken, samt ved behov.