Mary Kay® Micellar Water

Mary Kay® Micellar Water

147 ml

Allsidig og fuktighetsgivende micellarvann som fjerner smuss og sminkerester samt får huden til å føles ren og frisk, selv om du ikke har tilgang til vann. En ypperlig løsning når du står på farten, har dårlig tid eller vil vaske ansiktet litt raskt etter en lang dag.

• Absorberer smuss og sminkerester
• Løser opp sminke
• Renser huden skånsomt
• Tilfører fuktighet
• Du behøver ikke å skylle av ansiktet etter bruk

379 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Fjern sminken i ett sveip uten å tørke ut huden! Micellarvann, også kjent som rensevann, har blitt populært som ansiktsrens de siste årene ettersom det er en effektiv og skånsom sminkefjerner. Det fjerner sminke og smuss som har samlet seg på huden i løpet av dagen, og du behøver ikke å skylle ansiktet etter bruk.

Micellar Water består av rent vann og små mengder overflateaktive stoffer som danner små kuler, også kjent som miceller. Micellene trekker til seg smuss og urenheter på hudens overflate. Micellar Water kan enten brukes for seg selv eller før en ansiktsrens fra Mary Kay®.


Påføringstips

Dynk en bomullspad med Mary Kay® Micellar Water og stryk den varsomt over ansiktet. Unngå øynene. Du trenger verken å gni hardt eller skylle av ansiktet etter bruk.

Dobbelrens:
Bruk yndlingsrensen fra Mary Kay sammen med Micellar Water for å få en skreddersydd ansiktsvask.

1. TRINN: Stryk en bomullspad med Micellar Water over huden for å fjerne sminke og smuss som har samlet seg på huden i løpet av dagen.

2. TRINN: Bruk en ansiktsrens som er beregnet på hudtypen din. Deretter skyller du av og tørker ansiktet.

Følg gjerne opp med en toner fra Mary Kay®. Deretter kan du gå videre til neste trinn i hudpleieprogrammet.

Velegnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.