TimeWise Replenishing Serum C+E®

TimeWise Replenishing Serum C+E®

44 ml

C- og E-vitaminer gjør underverker for huden hver for seg, men sammen er de krutt. Serumet inneholder hele tre C-vitaminkilder, er rikt på antioksidanter samt gir sunnere og fastere hud, ny glød og mindre synlige rynker. Det beskytter også huden mot ozon og forurensning. Bruk serumet daglig for å få fastere og sunnere hud med ny glød.

- Gir fastere hud med ny glød på kun fire uker
- Beskytter huden mot forurensning som fører til tidlige aldringstegn
- Gjør fine linjer mindre fremtredende

999 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Du har sikkert hørt at antioksidanter bekjemper frie radikaler, men vet du hvorfor antioksidantene C- og E-vitamin er så fordelaktige for huden? Noen antioksidanter fungerer så godt sammen at de gir langt bedre resultater når de kombineres enn de gjør alene. Vitamin E brytes ned når det bekjemper frie radikaler, men C-vitaminet i denne sammensetningen gir det ny giv. Resultatet er ny glød, færre pigmentflekker og jevnere hudtone. C-vitamin er en svært effektiv antioksidant som beskytter huden mot tidlige aldringstegn. C-vitamin stimulerer også produksjonen av kollagen og elastin, to viktige byggestener som gjør huden fast. Serumet inneholder hele tre C-vitaminkilder som gir huden en velfortjent, aldringsforebyggende boost.

- Velegnet for alle hudtyper
- Skånsom sammensetning
- Dermatologisk testet
- Klinisk testet mot hudirritasjoner
- Tetter ikke til porene
- Velegnet for sensitiv hud

Hovedingredienser
- Tre C-vitaminkilder bidrar til å gjøre huden fastere og gi den ny glød
- Rent C-vitamin (askorbinsyre) stimulerer hudens naturlige reparasjonsprosess. E-vitamin er en effektiv antioksidant som beskytter huden mot tidlige aldringstegn, spesielt når det kombineres med C-vitaminer.
- Ekstrakt fra amlabær (indiske stikkelsbær) Rikt på naturlig C-vitamin og andre antioksidanter som beskytter huden og stimulerer kollagenproduksjonen*. Amlabæret er et næringsrikt superbær som inneholder vitaminer, mineraler og polyfenoler.
- C-vitaminderivat: Vi har gjort C-vitamin, som i utgangspunktet er vannløselig, fettløselig og dermed lettere å absorbere for huden.

Etter én gang: Huden får ny glød.
Etter én uke: Huden føles fastere og mykere, og den ser mykere ut.
Etter bruk to ganger om dagen i tre uker:
Huden ser sunnere ut.
Huden ser yngre ut, og fine linjer og rynker blir mindre fremtredende.
Huden ser spenstigere ut og føles fastere.

*Basert på in vitro-tester


Påføringstips

Hver strek på vinduet tilsvarer den daglig dosen, altså ett pumpetrykk hver morgen og kveld. Begynn midt i ansiktet og fordel serumet oppover og utover på ren hud.

Serumet holder i ca. én og en halv måned ved påføring to ganger om dagen.