TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream

Fuktighetsgivende nattkrem med antioksidanter som gjør at du våkner med uthvilt hud og ny glød.

• Inneholder Mary Kays Age Minimize 3D® Complex
• Bidrar til å redusere inntrykket av fine linjer og rynker
• Hjelper huden med å se fastere ut, og gir den ny glød
• Tilfører fuktighet i 12 timer

0 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Slik fungerer produktet
TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream er en effektiv og fuktighetsgivende nattkrem som gjør huden myk og glatt og gir den ny glød. Kremen brukes hver kveld, og virker når huden har de beste forutsetningene for å gjenoppbygge forsvaret sitt. Brukes sammen med TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF 30 for fuktighetstilførsel i 24 timer.

TimeWise® Miracle Set 3D®
Produktet er en del av TimeWise® Miracle Set 3D®, som inneholder fire produkter designet for å samarbeide og bidra til å forebygge faktorer som får huden til å eldes for tidlig. Settet beskytter huden, bremser aldringstegn og leverer resultater ved hjelp av unike Age Minimize 3D® Complex, som hjelper huden med å opprettholde sitt ungdommelige utseende. Bruk TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream sammen med resten av TimeWise® Miracle Set 3D® for å redusere forekomsten av synlige aldringstegn.

Age Minimize 3D® Complex
Age Minimize 3D® Complex inneholder tre ingredienser som bidrar til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn.

Innkapslet resveratrol: Inneholder trippelvirkende antioksidanter, hjelper til med å jevne ut hudtonen og er gunstig for hudens naturlige kollagen.*

Vitamin B3: Velkjent ingrediens og antioksidant som gir huden ny glød.

Aldringsforebyggende peptid: Fremmer hudens naturlige kollagen og elastin* for å bidra til et spenstigere og mer ungdommelig utseende.

TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream inneholder også ekstrakt fra japanske aprikoser. Dette er en kraftfull antioksidant som gir ekstra beskyttelse mot frie radikaler. Den er også gunstig for hudens kollagen,* og reduserer inntrykket av fine linjer og rynker.

TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream er dermatologisk testet samt klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier. Det er parfyme- og oljefritt, tetter ikke til porene og kan brukes på sensitiv hud.

Produktet er tilgjengelig til normal/tørr og blandet/fet hud.

*Resultatet er basert på en 12-ukers uavhengig klinisk studie der 62 kvinner brukte TimeWise® Miracle Set 3D® to ganger om dagen.


Påføringstips

Påfør TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream på ansikt og hals etter ansiktsrens.