Dr. Lucy Gildea, Chief Scientific Officer

Samarbeid gir produkter kvinner virkelig vil ha
”Flere gode ideer kan bli til noe helt fantastisk når et team utvikler dem sammen. Vi henter inspirasjon fra hele verden, og vi leter ofte utenfor skjønnhetsindustrien for å finne trender vi kan overføre til hudpleie. Mary Kay investerer mye i forbrukerstudier og teknologisk utvikling, og vi bruker alltid det siste innen teknologiske løsninger når vi skal utvikle produkter. Vi samarbeider alltid med emballasjedesign- og driftsavdelingene våre for å produsere produkter av beste kvalitet. Vårt formål er å utvikle effektive produkter som kvinner virkelig vil ha, og som gjør det mulig for salgsstyrken vår å utvide virksomheten sin.”

Terry Jacks, Vice President, Product Development

Fra en Erlenmeyerkolbe til 5 000 liter
”Mange selskaper spesialiserer seg på enten design eller produksjon av produkter. Vi spesialiserer oss på begge deler, og det er nettopp derfor vi har investert over 100 millioner dollar i et nytt produksjons-, forsknings- og utviklingsanlegg. Det er ikke bare i Dallas, Texas vi produserer produkter – vi må også kunne produsere nøyaktig de samme produktene i anleggene våre over hele verden. Og det er en ganske stor oppgave, når den lille mengden i en Erlenmeyerkolbe skal gjenskapes i 5 000 liter på flere steder. Det er som en matoppskrift – man kan ikke bare gange ingrediensene med ønsket volum og forvente seg akkurat det samme resultatet.”

Dr. Michelle Hines, Director, Global Cosmetic Research & Innovation

Ektefølt engasjement overfor vitenskapelig forskning
”Vi har et omfattende samspill med forskere, akademikere og ledende teknologibedrifter. Vi samarbeider med hudeksperter og store universiteter over hele verden. Forskerne våre deltar på akademiske konferanser, og vi saumfarer aktivt anerkjente vitenskapelige tidsskrifter. Alt dette fungerer som drivstoff for forskningsprosjektene våre, ettersom vi har et ektefølt engasjement overfor vitenskapelig forskning. Vi elsker det. Og det engasjementet hjelper oss med å levere hudpleiefordelene kvinnene der ute vil ha.”

Dr. Bridgette January, Director, Product Formulation, Process Development & Commercialization

Form, struktur og overflate i balanse
”Det er kinkig å skape en sammensetning som både tiltaler forbrukere og som er stabil og effektiv. Når vi utvikler en sammensetning, legger vi stor vekt på form, struktur og overflate. Det er mange kremer og lotions på markedet, så hva er det som får kvinner til å prøve et produkt og deretter bruke det hver eneste dag? Hva er det som får henne til å si ”Wow, så god denne er” om nettopp det produktet? Vi har et helt team av svært kreative mennesker her som jobber med å fremkalle den reaksjonen.”

Dr. Cristi Gomez, Director, Human Product Safety & Environmental Toxicology

Hvordan fremme forskningen rundt produktsikkerhet
”Mary Kay er et verdensomspennende selskap, og det er svært viktig at vi har et bredt sortiment som dekker de ulike behovene til kvinner over hele verden – et sortiment som kan vokse og utvikle seg etterhvert som behovene forandrer seg. Vi må sikre at hver eneste ingrediens og hvert eneste produkt overholder alle krav, og vi investerer stort i teknologi som fremmer forskningen rundt produktsikkerhet.”

David Gan, Senior Principal Scientist, Skin Research & Technology

Inspirasjon som fører til innovasjon
”Inspirasjon kan komme fra hvor som helst. Vi har forskere i laboratoriet vårt som har oppdagd innovativ teknologi ved å for eksempel kjøpe juice og identifisere et nytt botanisk ekstrakt i den. I dette laboratoriet har vi utviklet fantastiske, pantenterte materialer som gir pleiende fordeler ved å undersøke tusenvis av ingredienser og effekten de har på huden. Det er kunnskapen om hvordan vi skal bruke den inspirasjonen som gjør produktene våre innovative.”

Dr. Shoná Burkes-Henderson, Senior Scientist, Clinical Research

Håndgripelige resultater ved hjelp av omfattende testing
”Vi vet at produktene våre er basert på fantastisk ingrediensteknologi, men vi gjennomfører også kliniske tester for å bekrefte effekten de har på huden. Kliniske tester hjelper oss med å sikre at vi gir kundene våre betydningsfulle fordeler. I tillegg bruker vi de aller siste teknologiske hjelpemidlene for å forsikre oss om at testresultatene våre er korrekte og relevante. Arbeidet vårt er svært håndgripelig fordi vi kan se forbedringene på kundenes hud. Det gjør meg enda mer engasjert i jobben min. Jeg er en del av noe som får kvinner til å smile, fordi de får fordeler som virkelig er viktige for dem.”

Dr. Alphonsus Dang, Manager, Product Safety

Det er viktig å ivareta høye sikkerhetsstandarder
”Huden kan reagere forskjellig fra person til person. Derfor gjennomfører vi stadig en rekke tester på ulike hudtyper for å sikre at hver enkelt ingrediens og sammensetning er trygg i bruk. Vi samarbeider med øyeleger, hudleger, uavhengige laboratorier og testanlegg for å bekrefte at produktene lever opp til våre strenge krav til kvalitet og sikkerhet, og at de – med noen få unntak – også kan brukes av mennesker med sensitiv hud.”

Finn en Frittstående Hudpleiekonsulent i dag

Les mer ...

Produktene du vil ha – servicen du fortjener

  • Kjøp produkter av din egen Frittstående Hudpleiekonsulent
  • Få spesialtilpassede anbefalinger
  • Få sminketips som lar deg vise deg fra din beste side

Finn hudpleiekonsulent

Kjøp produkter når du vil – hvordan du vil

  • Mary Kay tilbyr skjønnhet på dine egne vilkår
  • Levering på døren
  • Kjøp produkter på nett eller fra din Frittstående Hudpleiekonsulent

Jeg vil vite mer!