Mary Kay Naturally® Nourishing Oil

Mary Kay Naturally® Nourishing Oil

Mary Kay Naturally® Nourishing Oil er en lett ansiktsolje som frisker opp huden, gjør den silkeglatt og gir den en naturlig glød. Det allsidige produktet kan brukes overalt – i ansiktet, på neglebånd, på albuer og i hårtupper.

• Får huden til å føles frisk og fuktet.
• Frisker opp huden og gir den en naturlig glød.
• Gir silkeglatt, myk og spenstig hud.
• Trekker raskt inn og føles lett på huden.

859 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Mary Kay Naturally® Nourishing Oil er en mild ansiktsolje med en lett vaniljeduft. Den frisker opp huden samt gir den fuktighet og ny glød. Oljen er lett, klisser ikke, trekker raskt inn i huden og får den til å føles myk og silkeglatt.

Produktet er også velegnet for sensitiv hud. Det inneholder blant annet squalan, en naturlig ingrediens som tilfører rikelig med fuktighet og beskytter hudbarrieren. Nourishing Oil kan brukes overalt, for eksempel i ansiktet eller på neglebånd, albuer og hårtupper.

Akkurat som resten av produktene i Mary Kay Naturally®-serien inneholder Mary Kay Naturally® Nourishing Oil verken parabener, ftalater, syntetiske dufter, syntetiske fargestoffer eller SLS/SLES. Nourishing Oil inneholder dessuten 0 % silikon, mineralolje, alkohol og genmodifiserte ingredienser. Ingrediensene er av 100 % naturlig opprinnelse.*

Mary Kay Naturally® er en serie som inneholder effektive ingredienser av naturlig opprinnelse.** Samtlige produkter i Mary Kay Naturally®-serien er sertifisert av en uavhengig tredjepart som følger strenge standarder for naturlige produkter. For denne serien har vi valgt COSMOS Natural-sertifikatet fra EcoCert.**

Produktene har også gjennomgått uavhengige forbrukertester og kliniske tester for å sikre at de er milde og kan brukes på sensitiv hud.

Bruk Mary Kay Naturally®-produktene hver for seg, eller lag et skreddersydd Mary Kay-hudpleieprogram ved å kombinere noen av produktene med ditt nåværende program.

• Dermatologisk testet
• Mild sammensetning for normal til tørr hud
• Velegnet for sensitiv hud
• Klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier
• Tetter ikke til porene

*100 % av ingrediensene har naturlig opprinnelse og håndteres i henhold til en tredjepartsstandard. For øyeblikket bruker vi EcoCert COSMOS-standarden. Ingredienser med naturlig opprinnelse er vann, planter, mineraler, mineralske ingredienser og andre jordbruksingredienser.

**Minst 90 % av ingrediensene har naturlig opprinnelse og håndteres i henhold til en tredjepartsstandard. For øyeblikket bruker vi EcoCert COSMOS-standarden. Ingredienser med naturlig opprinnelse er vann, planter, mineraler, mineralske ingredienser og andre jordbruksingredienser.

***Les mer om COSMOS-standarden på cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Påføringstips

• Kan blandes med ønsket fuktighetskrem eller foundation fra Mary Kay for en skreddersydd skjønnhetsopplevelse.*
• Kan brukes hver morgen eller kveld.
• Mary Kay Naturally® Nourishing Oil kan blandes med Mary Kay Naturally® Exfoliating Powder for en unik peelingopplevelse.

*Oljen bør ikke blandes med produkter for uren hud eller produkter som inneholder solfaktor. Slike produkter kan påføres etter hverandre, men de bør ikke blandes før bruk.