Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Red Smolder

Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick Red Smolder

3,6 g

Vakker, diskrè glans og en behagelig gelsammensetning som sitter lenge, og som får leppene til å føles myke og fyldige. Dette er en leppestift leppene dine kommer til å elske!

- Sitter lenge på leppene uten å tørke dem ut.
- Myk og herlig konsistens som føles behagelig på leppene.
- Rike pigmenter og intense nyanser.
- Lysreflekterende sammensetning som gjør ujevnheter mindre synlige.

339 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Kommer i en rekke nyanser som gjør det lett å finne en som passer for situasjonen, uansett om du skal på jobb eller på byen. Har en lett gelkonsistens som får leppene til å føles fyldige og silkeglatte. Pigmentet er dekket av et gelélignende lag som er utrolig lett å påføre. Den lysreflekterende sammensetningen reduserer inntrykket av fine linjer, og hindrer leppene i å tørke ut. Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick inneholder fuktighetsgivende ingredienser som blant annet solsikkeolje og jojobavoks. Toppen på lokket er gjennomsiktig, så det er lett å finne rett nyanse i vesken eller sminkepungen.


Påføringstips

- Påfør Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick med en leppepensel. Stryk penselen over leppestiften og legg deretter fargen på leppene. Begynn i midten og fortsett ut mot munnvikene. Gjenta til du har fått ønsket dekningsgrad.

- Gjør fargen enda mer holdbar ved å bruke Mary Kay® Lip Liner som underlag. Hvis du skal bruke en lys leppestift, bør du begynne med en naturlig nyanse som matcher den naturlige leppefargen din. Påfør deretter ønsket Mary Kay® Gel Semi-Shine Lipstick-nyanse.