Mary Kay Clinical Solutions® Booster - C+ Resveratrol Line-Reducer

Mary Kay Clinical Solutions® Booster - C+ Resveratrol Line-Reducer

15 ml

La huden din vise seg fra sin beste side ved å legge til en booster fra Mary Kay Clinical Solutions®-serien i hudpleierutinen! Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line-Reducer er en høytytende dermokosmetisk løsning som utnytter kraften til svært potente ingredienser.

• Velkjente ingredienser som styrker huden og motvirker fine linjer og rynker.
• Dermatologisk inspirert og potent løsning for huden.
• Gir huden en boost med kraftfulle ingredienser, inkludert C-vitamin og resveratrol

579 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Når vi blir eldre, svekkes hudens evne til å produsere de viktige proteinene kollagen og elastin på grunn av naturlig aldring, soleksponering og miljøfaktorer. Dette pluss ansiktsbevegelser fører til at det oppstår fine linjer og rynker i huden. Hva du kan gjøre Løsningen er å pleie huden ved hjelp av viktige ingredienser, og det er ikke mye som slår en kraftfull boost med C-vitamin, resveratrol og acetylhexapeptid-8.

C-vitamin: Stimulerer hudens produksjon av kollagen og elastin, noe som bidrar til å motvirke rynker og fine linjer. C-vitamin er en kraftfull antioksidant som beskytter huden mot frie radikaler. Disse forårsakes blant annet av UV-stråling og forurensning som kan føre til at aldringstegn som fine linjer og rynker oppstår for tidlig. Kliniske studier har vist att C-vitamin forbedrer utseendet til fine linjer og rynker som har oppstått på solskadet hud.

Resveratrol: Stimulerer den naturlige produksjonen av kollagen og elastin, og hjelper huden med å forebygge nedbrytningen av kollagen. Resveratrol bidrar også til å beskytte huden* mot solskader som kan føre til tidlige aldringstegn, inkludert rynker og fine linjer.

Acetylhexapeptid-8: En peptid som bidrar til å redusere signalene som fører til fine linjer og rynker på sikt.

*Basert på in vitro-tester


Påføringstips

• Klem 6–8 dråper booster ut i hendene (juster mengden etter behov), og smør produktet jevnt utover ansiktet og halsen.
• Brukes opptil to ganger om dagen. Det kan føles som at det stikker litt ved påføring.
• Kan brukes sammen med Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator.