Sikre deg sommerens mest duggfriske stil med noen enkle grep. Et jevnt underlag, litt velplassert kontureringspudder og velstelte øyenbryn er et utmerket ugangspunkt! 

BASE: Bytt ut mobilfilteret med Mary Kay® Foundation Primer SPF 15 i stedet! Når du bruker primer under foundationen, gjør du huden jevn og glatt, og foundationen sitter ekstra lenge. Følg opp med TimeWise® Luminous 3D Foundation.

LEPPER: Få veldefinerte og uimotståelige lepper med nye Limited Edition Mary Kay® Lip Kit Nude – leppeblyant og leppestift i én. 

ØYENBRYN: Form brynene med Precision Brow Liner Dark Brunette, og fyll dem ut med Volumizing Brow Tint Dark Brunette. Bruk concealer som highlighter ved å påføre et tynt lag under øyenbrynet med en Cream Color Brush. 

Et snev av rosa på leppene fører tankene til vakre solnedganger på lumre sommerkvelder. 

BASE: Forbered huden med en velgjørende rosa leiremaske som gir gusten hud ny giv. Best resultat får du hvis du påfører masken med en silikonkost. Følg opp med CC Cream og Perfecting Concealer. 

KINN: Påfør Chromafusion® Blush Rouge Rose på det høyeste punktet på kinnene for å fremheve konturene og gi ansiktet frisk farge. Avslutt ved å påføre litt Nourishing Oil på kinnbena for en fuktet look.

ØYNE: Dekk øyelokket med Rose Gold og legg samme nyanse langs vippene under øyet. Avslutt med et lag mascara.

LEPPER: Få uimotståelige lepper med leppeglansen Pink Ballerina. 

Sett ditt eget preg på en av sesongens mest trendy stiler! Den har kunstneriske innslag og fargerike nyanser som tar hverdagsstilen til et nytt nivå uten å bli for mye. 

ØYNE: Få en personlig look ved å dekke øyelokket med Crystalline og påfør Emerald Noir i globallinjen samt langs vippene under øyet. Bruk Gold Status som highlighter i øyekroken og under øyenbrynet. 

KONTURSKYGGE: Påfør konturskygge langs undersiden av kjeven og kinnbena samt ved tinningen. Følg opp med highlighter fra tinningen og ned til oversiden av kinnbena. Avslutt med rouge midt på kinnene.

LEPPER: Dekk leppene med leppeblyant, og følg opp med Gel Semi-Shine Lipstick Rosewood. Avslutt med et lag lipgloss i nyansen Soft Nude for å gi leppene en vakker glans.