Chromafusion® Blush Shy Blush

Chromafusion® Blush Shy Blush

4,8 g

Fjærlett rouge som gir vakre kinn med naturlige roser. Med lysreflekterende pigmenter skapes det en fantastisk glans i alle typer lys. Velg mellom matte og skimrende nyanser som sitter hele dagen. Strykes over kinnbeina eller påføres på eplekinnene for å få en vakker glød i ansiktet.

· Utviklet med Chromafusion®-teknologi.
· Holdbar sammensetning som klarer alt fra jobb og trening til vær og vind.
· Profesjonelt utvalgte nyanser for alle hudtoner.
· Enkel å kombinere og bygge opp til ønsket intensitet.

229 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Sammensetningen av rene kulører og lysreflekterende pigmenter gir ansiktet en naturlig glød. Det fjærlette rougepudderet gjør seg i alle typer av lys, og nyansene reflekterer lyset på en måte som gir ansiktet en vakker glød. De trendy nyansene, som er utviklet for alle hudtoner og gir en glød som tilsynelatende kommer innenfra, er et resultat av et samarbeid mellom Mary Kays Global Color Team, makeupartister og skjønnhetseksperter. De er enkle å kombinere og bygge opp til ønsket intensitet, og gir alt fra en naturlig glød til dramatisk definisjon.

Chromafusion®-serien er utviklet ved hjelp av Chromafusion® Matrix Technology, en innovativ løsning som gir pigmentrike farger og holdbar sammensetning. Den avanserte hybridteknologien omslutter finmalte, kvalitative pigmenter i et silkeglatt lag av krem for å forsterke kulører som aldri før. Pigmentene smeltes deretter ned til et fjærlett pulver som er lett å fordele.

Kommer i åtte nyanser.

• Dermatologisk testet
• Klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier
• Oljefri
• Tetter ikke til porene
• Kan også brukes på sensitiv hud


Påføringstips

Påfør Chromafusion® Blush med Mary Kay® Cheek Brush på kinnenes høyeste punkt ved hjelp av den flate delen av busten.