10-029740

Indulge® Soothing Eye Gel

11ml

Gjør trøtte øyne årvåkne ved hjelp av en herlig fuktighetsgivende og lindrende gel med en oppfriskende og svalende effekt!

• Avkjølende og fuktighetsgivende for huden rundt øynene
• Forbedrer hudens egen fuktighetsbalanse
• Minsker hevelser rundt øynene
• Forbedrer hudens elastisitet
• Gir et våkent og opplagt blikk

495 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Huden rundt øynene er den tynneste og mest følsomme i hele ansiktet. Den inneholder i tillegg mindre kollagen og elastin enn i resten av ansiktet, hvilket forårsaker at den mister spenst raskere. Kombinert med fukttap kan dette fort føre til at det oppstår aldringstegn rundt øynene.

Indulge® Soothing Eye Gel inneholder pleiende ekstrakter fra planteriket som øker hudens elastisitet, reduserer hevelser rundt øynene og gir en herlig, svalende følelse. Sammensetningen inneholder blant annet ekstrakter fra grønn te, som er kjent for sine rogivende egenskaper. Grønn te inneholder i tillegg antioksidanter, som beskytter huden mot tidlige aldringstegn forårsaket av frie radikaler. Ekstrakter fra nyperoser gjør at huden virker mykere og jevnere.

Når Indulge® Soothing Eye Gel brukes som en del av det daglige hudpleieprogrammet ditt, unngår du poser under øynene og kan gå dagen i møte med et våkent og opplagt blikk! Produktet kan også brukes på følsom hud, er parfymefritt, tetter ikke til porene og er både dermatologisk og klinisk testet mot hudirritasjon og allergier.


Påføringstips

Legg et tynt lag Indulge® Soothing Eye Gel over og under øynene som fuktighetskrem, eller bruk den som maske rundt øynene og skyll av etter noen minutter.