Tilpass looken ved å byttet ut leppestiftnyansen, uansett om du skal i juleselskap eller på nyttårfest! 

ØYNE: Dekk øyelokket med Gold Status, og påfør samme nyanse langs vippene under øyet. Bruk Crystalline som highlighter i øyekroken og under øyenbrynet. Lag en vinge ved øyelokket med Liquid Eyeliner Pen, og dekk deretter øyelokket med et tynt lag Rustic. Tegn en strek langs vippene over øyet ved hjelp av Eyeliner Deep Brown, og avslutt med et lag Ultimate Mascara® på vippene over og under øyet.

KONTURSKYGGE: Påfør konturskygge langs undersiden av kjeven og kinnbena samt ved tinningen. Følg opp med highlighter fra tinningen og ned til oversiden av kinnbena. Avslutt med rouge på kinnenes høyeste punkt.

LEPPER: Bli et blikkfang ved å dekke leppene med glitrende Limited Edition Mary Kay® Sparkle Lipstick Ruby eller Sunstone!

KINN: Påfør Blush Shy Blush på kinnenes høyeste punkt med en Cheek Brush (bruk midten på busten). 

ØYNE: Dekk øyelokkene med nyanse 1 fra Eye Shadow Quad Warm Pinks med en All-Over Eye Shadow Brush. Påfør nyanse 4 som eyeliner langs vippene under øyet med Eye Smudger Brush. Dekk vippene over og under øyet med Lash Intensity® Mascara. 

LEPPER: Dekk leppene med LE Mary Kay Unlimited® Lip Gloss Unique Mauve.

Prøv en leken makeup inspirert av den digitale tidsalderen. 

ØYNE: Påfør Sweet Plum i globallinjen, og bruk Frozen Iris som highlighter i øyekroken. Lag vinger i ytterkroken med Liquid Eyeliner Pen, og følg opp med et tynt lag Starry Night langs vippene over og under øyet. Dekk vippene over og under øyet med Lash Intensity® Mascara. 

KONTURSKYGGE: Påfør rouge på kinnenes høyeste punkt. og følg opp med et lag konturskygge langs undersiden av kjeven. Påfør highlighter og Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick fra tinningen og ned mot kjeven for å få en duggfrisk glød. 

LEPPER: Dekk leppene med leppeblyant, og følg opp med Gel Semi-Matte Lipstick Crushed Berry. Avslutt med et lag lipgloss i nyansen Soft Nude for å gi leppene en vakker glans.