Boostere fra Mary Kay Clinical Solutions® er ikke en erstatning for hudpleieregimet ditt – de er en serie med høytytende og løsningsspesifikke løft som du bruker i tillegg til det du allerede gjør. Selv om du for øyeblikket opplever de avanserte fordelene med serum-boostere som hjelper deg med å løse spesifikke problemer. Både serum og boostere er viktige trinn i hudpleierutinen.

Hovedingredienser

Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line-Reducer
OPPNÅ SYNLIG REDUKSJON AV RYNKENE MED AKTIVE DERMOKOSMETISKE STOFFER

Ta rynkereduksjon til neste nivå med Mary Kay Clinical Solutions®C + Resveratrol Line-Reducer som har våre høyeste konsentrasjoner av vitamin C og resveratrol noensinne. Når huden din opplever repeterende ansiktsbevegelser, soleksponering, naturlig aldring og andre faktorer, kan du forvente linjer og rynker. Denne målrettede løsningen støtter huden med en kraftig blanding av vitamin C, resveratrol og acetyl heksapeptid-8.

HOVEDINGREDIENSER

Vitamin C (askorbinsyre) – 10 %

Vitamin C i høy konsentrasjon er en heroisk antioksidant som er allment anerkjent for sin evne til å bekjempe de synlige aldringstegnene i huden, og vil fungere døgnet rundt for huden din (når den brukes morgen og kveld som anvist).

 • Vitamin C støtter hudens naturlige produksjon av kollagen og elastinproteiner for å gjøre fine linjer og rynker mindre fremtredende.
 • Vitaminet er en sterk antioksidant og beskytter* mot den skadelige effekten som frie radikaler fra UV-stråling og forurensning har på huden, og som kan bidra til at linjer og rynker oppstår for tidlig.
 • I tillegg er det klinisk dokumentert at det reduserer forekomsten av linjer og rynker forårsaket av UV-stråling.


Resveratrol– 0,1 %

I likhet med vitamin C, er resveratrol en svært potent antioksidant verdsatt ikke bare for sin evne til å motvirke synlige aldringstegn i huden, men også fordi den beskytter hudoverflaten.

 • Resveratrol støtter hudens naturlige produksjon av kollagen og elastinproteiner og bidrar til å forsvare huden mot nedbrytning av kollagen.
 • Det bidrar også til å beskytte* mot skader fra UV-stråling, som kan bidra til for tidlige linjer og rynker. 

Acetyl heksapeptid-8

Acetyl heksapeptid-8 gjenoppretter huden og er et spesielt peptid som er designet for å redusere inntrykket av linjer og rynker. 

 • Acetyl heksapeptid-8 bidrar til å redusere signaler som over tid fører til linjer og rynker.

*Basert på in vitro-testing


Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator 
BOOST FUKTIGHETEN MED DOBBELTVIRKENDE HYALURONSYRE

Nyt hver dråpe av disse kraftfulle hydratorene i en sammensetning som huden elsker. Når hudens fuktighet er i ubalanse, kan det gå ut over hudbarrieren slik at linjer og rynker blir mer synlige. Støtt hudbarrieren med Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator, en unik blanding som retter seg inn mot tre kritiske fuktighetsfaktorer.

HOVEDINGREDIENSER

Hyaluronsyre – 0,25 %

Hyaluronsyre er et kraftfullt fuktmiddel som blir stadig mer populært. Det er kjent for å binde mer enn 1000 ganger sin egen vekt i vann – og holder dermed på vannmolekylene slik at huden ser fyldig og sunn ut. 

 • To former for hyaluronsyre virker sammen for å bekjempe tørr hud.
  • Hyaluronsyre med lav molekylvekt trenger inn i hornlaget (stratum corneum) – det ytterste laget av huden – for å tilføre kritisk fuktighet direkte og bidra til å gjøre huden fyldig hud innenfra.
  • Hyaluronsyre med høy molekylvekt legger seg på hudoverflaten for å beskytte den og gjøre den fyldig utenfra.


Ceramider – 0,01 % 

Denne kritiske komponenten i stratum corneum er avgjørende for å holde på fuktigheten i huden. 

 • Ceramider imiterer huden og bidrar til å forbedre hudens fuktighet og støtte normal barrierefunksjon.

Ekstrakt fra verbena officinalis (jernurt) (påvirker den naturlige fuktighetsgivende faktoren) – 1,5 %

En økt naturlig fuktighetsgivende faktor er ikke bare kjent for å forbedre hudens fuktighet, men også funksjonen til hudbarrieren – noe som er helt nødvendig med tanke på å beskytte kroppen din mot miljøstressorer og vanntap.

 • Vårt utvalgte planteekstrakt støtter hudens naturlige fuktighetsgivende faktor. Denne absorberer vann fra atmosfæren og kombinerer det med sitt eget vanninnhold, slik at de ytterste lagene i stratum corneum holder seg fuktet på tross av eksterne faktorer.

Mary Kay Clinical Solutions® Ferulic + Niacinamide Brightener
VITAMIN B3-BOOST

Mary Kay Clinical Solutions® Ferulic + Niacinamide Brightener bidrar til å redusere pigmentforandringer og forbedrer ujevn hudtone. Trippelvirkende ingredienser jobber døgnet rundt for å påvirke disse vanlige aldringstegnene.
Denne boosteren er proppfull av antioksidanter som har en lysnende effekt på huden.

HOVEDINGREDIENSER

Ferulinsyre – 0.25 %

Ferulinsyre er en effektiv antioksidant som beskytter huden mot ytre faktorer som kan forårsake pigmentforandringer (hyperpigmentering).

 • Bidrar til å motvirke dannelsen av frie radikaler i huden, noe som reduserer faren for pigmentforandringer.
 • Stimulerer hudens antioksidantsystem* og bidrar dermed til å redusere pigmentforandringer.
 • Hjelper til med å roe ned huden og motvirke vanlige årsaker til pigmentforandringer. Hudtonen blir jevnere og huden glattere.

Niacinamid (vitamin B3) – 3 %

Niacinamid er én av de to vanligste vitamin B3-typene. Dette er et viktig og velkjent næringsstoff som har en lysnende effekt på huden.

 • Niacinamid reduserer synlige pigmentforandringer (hyperpigmentering) merkbart ved å beskytte hudens barriere, altså den første forsvarslinjen mot ytre faktorer.
 • Det fungerer som en antioksidant og bidrar til å motvirke vanlige årsaker til pigmentforandringer.

Ekstrakt av hvite bønner (vegetabilske aminosyrer) – 3 %

Mary Kay har oppdaget at ekstrakt av hvite bønner har en lysnende effekt på huden, og vi har derfor patentert en ingrediensteknologi basert på denne oppdagelsen.

 • Ekstraktet reduserer også eksisterende pigmentflekker og forbedrer ujevn hudtone.


*Basert på in vitro-tester


Mary Kay Clinical Solutions® PHA + AHA Resurfacer
MOTVIRKER GUSTEN OG UJEVN HUD

Jo eldre vi blir, desto langsommere går cellefornyelsen. Det kan føre til at huden blir gusten og ujevn, og da er eksfoliering et must. Denne boosteren inneholder to hydroksysyrer som fjerner døde hudceller, virker utglattende og gir huden en frisk glød.

HOVEDINGREDIENSER

Polyhydroksysyre (PHA)

Polyhydroksysyre har større molekyler enn alfahydroksysyre, noe som innebærer at eksfolieringen er overfladisk, men effektiv.

 • Produktet inneholder nok polyhydroksysyre til at den blir værende på huden. Den gir huden ny, frisk glød og jevnere tekstur ved skånsomt å fjerne døde hudceller på det ytterste hudlaget og stimulere cellefornyelsen.

Alfahydroksysyre (AHA)

Molekylene i denne syren er mye mindre sammenlignet med polyhydroksysyre, noe som gjør at den trenger gjennom de ytterste hudlagene og eksfolierer i dybden.

 • Alfahydroksysyre bidrar til å stimulere cellefornyelsen og påskynde hudens naturlige eksfolieringsprosess ved å fjerne døde hudceller i flere hudlag.
 • Syren blir værende på huden og bidrar til å forbedre hudens glød og tekstur.

Glyserol

Fuktighetsgivende glyserol er en naturlig ingrediens som utvinnes fra vegetabilsk fett. Denne ingrediensen passer perfekt sammen med de to hydroksysyrene.

 • Glyserol er en velkjent fuktighetsbevarende ingrediens med fuktighetsbindende egenskaper som bidrar til å øke fuktigheten i de ytterste hudlagene.

SLIK BRUKER DU BOOSTERE