TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

70g + 29 ml

TimeWise® Microdermabrasion Plus Set er to raske trinn som har en synlig positiv effekt på huden. Microdermabrasion Refine fjerner døde hudceller og forbereder huden på neste trinn. Pore Minimizer, et serum som påføres rett etter Refine, reduserer det synlige inntrykket av porer. Dette settet har en dramatisk effekt på hudens kvalitet, og får den til å stråle. Etter bare én gangs bruk blir både fine linjer og porer umiddelbart mindre merkbare. Passer til alle hudtyper og hudtoner.

• Gir inntrykk av at porene ser mindre ut
• Synlig forbedring av huden
• Har en rogivende effekt på huden
• Reduserer inntrykket av fine linjer

Les mer om TimeWise® Microdermabrasion Plus Set

Flere fordeler

Hudens forvandlig begynner med Microdermabrasion Refine. Denne milde peelingen begrenser forekomsten av fine linjer og gjør huden umiddelbart friskere, ettersom den fjerner døde hudceller og smuss i porene. Tette porer kan føre til at poreveggene utvides, noe som får dem til å se større ut. Å fjerne urenheter i porene er det første og viktigste trinnet for å forbedre hudens utseende. Med eksfolierende ingredienser som brukes av mange dermatologer, har Microdermabrasion Refine en godtgjørende innvirkning på huden og gjør den myk og jevn. Brukes 2-3 ganger i uken for et optimalt resultat.

Ettersom synlige porer påvirker hvor jevn huden ser ut, gjør Pore Minimizer rent på dybden og får porene til å trekke seg sammen. Porer renset for urenheter og døde hudceller ved hjelp av Microdermabrasion Refine blir et perfekt utgangspunkt for Pore Minimizer, som har en umiddelbar effekt på porenes utseende. Dette gjør at både porer og røde områder blir mindre synlige, og den har en rogivende effekt på følsom hud. Bruk den regelmessig for å få enda bedre resultat med tiden. Kan brukes brukes både morgen og kveld for å minske det synlige inntrykket av store porer, samt for å få synlig mykere og finere hud.


Påføringstips

• Påfør en liten mengde TimeWise® Microdermabrasion Refine på fuktig hud. Masser peelingkremen varsomt inn i huden med fingertuppene i 1-2 minutter. Skyll godt med lunkent vann og tørk ansiktet. Brukes 2–3 ganger i uken med minst én dags mellomrom. Brukes sjeldnere på følsom hud.
• Påføring av Microdermabrasion Pore Minimizer. Dette serumet kan brukes daglig.