Fra naturen til deg


Vi introduserer Mary Kay Naturally®, vår første grønne hudpleieserie.

Naturen er full av ingredienser som gjør underverker for huden. Vi har latt oss inspirere, og resultatet er Mary Kay Naturally® – en hudpleieserie der naturlige ingredienser møter nyskapende produkter. Disse effektive og allsidige produktene passer perfekt sammen med ditt daglige hudpleieprogram fra Mary Kay. Hvert eneste produkt i serien er skånsomt og velegnet for sensitiv hud. Opplev en ny hudpleieserie med ingredienser av naturlig opprinnelse – for ren og sunn hud.

Naturlige ingredienser
Minst 90 % av ingrediensene i Mary Kay Naturally® har naturlig opprinnelse og er dyrket i henhold til en tredjepartsstandard, COSMOS-standarden. Mary Kay Naturally® inneholder effektive ingredienser av høy kvalitet. Ingredienser med naturlig opprinnelse er vann, planter, mineraler, mineralske ingredienser og andre jordbruksingredienser. De andre ingrediensene er nødvendige for blandingen av innholdet og holdbarheten til produktet. Emballasjen rundt hvert produkt viser nøyaktig hvor stor andel av ingrediensene som er naturlige.

Produktene har også gjennomgått uavhengige forbrukertester og kliniske tester for å sikre at de er milde og kan brukes på sensitiv hud. Mary Kay Naturally® inneholder 0 % parabener, ftalater, syntetiske dufter, syntetiske fargestoffer og SLS/SLES. Les mer om COSMOS-standarden på cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Naturlige ingredienser

Mykgjørende mandelolje, beroligende kornblomstvann og fuktighetsgivende kandelillavoks er bare noen av de mange velgjørende ingrediensene du finner i nye Mary Kay Naturally®. Noe du derimot ikke finner i den, er parabener, ftalater, syntetiske dufter, syntetiske fargestoffer og SLS/SLES. Vi har skapt produktene for at så mange som mulig skal få sjansen til å oppdage Mary Kay.


COSMOS Natural-sertifisering

Vi vil at du skal føle deg helt trygg på innholdet i serien. Derfor har en uavhengig tredjepart sertifisert samtlige Mary Kay Naturally®-produkter i henhold til en rekke strenge krav for naturlige produkter. For disse produktene har vi valgt COSMOS Natural-sertifikatet fra EcoCert. COSMOS-standarden innebærer at hvert eneste trinn, fra innkjøp og håndtering av ingredienser til produksjonen av produkter og emballasje, skal godkjennes. Les mer om COSMOS-standarden på cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard


Unike og allsidige produkter

Fra fuktighet til peeling – hvert produkt i Mary Kay Naturally® bidrar til å gjøre huden naturlig frisk og vakker. Den skånsomme serien er velegnet for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Bruk dem sammen, hver for seg eller sammen med andre produkter fra Mary Kay.

How to Get Naturally Gorgeous Skin


Få et skreddersydd hudpleieprogram med Mary Kay Naturally®

Naturally beautiful skin, every day


Les mer om når og hvordan du kan bruke produktene iMary Kay Naturally®-serien:

Ingrediensene i Mary Kay Naturally®-serien


Mary Kay Naturally® Purifying Cleanser

Kornblomstvann
Kornblomstvann er velkjent for sin beroligende og mykgjørende effekt på huden. Kornblomst har sin opprinnelse i Middelhavsområdet og inneholder flavonoider, en gruppe antioksidanter som bidrar til å bekjempe frie radikaler.

Glyserol
Glyserol er en mykgjørende og fuktighetsbalanserende ingrediens. Den er også væskebindende, noe som gjør den ekstra velegnet i fuktighetsgivende produkter. Glyserol er en naturlig bestanddel i huden som bidrar til å bevare elastisitet og får huden til å føles myk og glatt.

Mandelolje
En naturlig og mykgjørende ingrediens fra mandelkjerner. Mandeloljen er velkjent for sine mykgjørende og beroligende egenskaper, og den er rik på flerumettet fett og essensielle fettsyrer.

E-vitamin
E-vitamin er en kraftfull antioksidant som hjelper til med å beskytte huden mot frie radikaler forårsaket av ytre faktorer som blant annet forurensning og UV-stråler. E-vitamin bidrar til økt kollagenproduksjon, noe som fører til mindre synlige linjer og rynker. Denne ingrediensen forekommer ofte innen hudpleie og kosmetikk.

Mary Kay Naturally® Exfoliating Powder

Natriumbikarbonat
Natriumbikarbonat er en velkjent naturlig ingrediens med beroligende og rengjørende egenskaper som er velegnet for tørr hud.

Sitronsyre
Brukes som en naturlig peelingingrediens. Sitronsyre stimulerer også cellefornyelsen og inneholder antioksidanter.

Hydrert ricinolje
Hydrert ricinolje i små voksperler gir en skånsom peelingeffekt som bidrar til økt cellefornyelse.

Risstivelse
Et mykt og hvitt pulver som ofte brukes i skjønnhetsprodukter for sin oppfriskende og absorberende effekt.

Mary Kay Naturally® Nourshing Oil

Olivenolje
Olivenolje er en næringsrik og naturlig mykgjørende ingrediens som gjør huden balansert, fuktet samt beskyttet av antioksidanter.

Sesamolje
Denne mykgjørende oljen kommer fra den tropiske sesamplanten. Sesamolje er en populær ingrediens som blant annet brukes i hudpleie, hårprodukter og sminke. Oljen er en mykgjørende ingrediens som pleier og fukter huden. Oljen er rik på vitaminer, mineraler og essensielle fettsyrer som beskytter huden ved hjelp av antioksidanter samt er fordelaktig for hudens produksjon av lipider.

Sqalan
Squalan er en plantebasert og svært fuktighetsgivende ingrediens som beskytter hudbarrieren og motvirker tørr hud. Squalan er kjent for sin fjærlette og silkeglatt tekstur, og det trekker raskt inn i huden. Squalan er faktisk en naturlig bestanddel i huden, noe som gjør det til et perfekt tilskudd i hudpleieprogrammet. Ingrediensen hjelper til med å redusere fukttap samt gjør huden myk og smidig.

Mandelolje
En naturlig og mykgjørende ingrediens fra mandelkjerner. Mandeloljen er velkjent for sine mykgjørende og beroligende egenskaper, og den er rik på flerumettet fett og essensielle fettsyrer.

E-vitamin
E-vitamin er en kraftfull antioksidant som hjelper til med å beskytte huden mot frie radikaler forårsaket av ytre faktorer som blant annet forurensning og UV-stråler. E-vitamin bidrar til økt kollagenproduksjon, noe som fører til mindre synlige linjer og rynker. Denne naturlige ingrediensen forekommer ofte innen hudpleie og kosmetikk.

Mary Kay Naturally® Moisturizing Stick

Bivoks
En populær ingrediens i hudpleie- og kosmetikkprodukter. Bivoks bidrar til å kapsle inn fukt, gjøre huden myk og beskytte hudbarrieren.

Kandelillavoks
Fuktighetstilførsel er en viktig del av det daglige hudpleieprogrammet. Kandelillavoks har pleiende egenskaper som motvirker at huden tørker ut.

Karnaubavoks
Karnaubavoks har mykgjørende egenskaper som hjelper huden med å føles myk og fuktet.

Les mer om Mary Kay Naturally®

Hvorfor har vi utviklet Mary Kay Naturally®?

Målet vårt er å kunne tilby produkter for mennesker med ulike hudtyper og behov. Mary Kay vil tilby et bredt utvalg av produkter for alle stadier i livet, uansett om man trenger aldringsforebygging, rens, fuktighet eller naturlige ngredienser. Mary Kay Naturally® er det siste tilskuddet i i hudpleiesortimentet vårt, og vi har utviklet serien for å imøtegå kunder som vil ha grønne produkter som holder det de lover. Mary Kay hovedprioritet er at produktene våre er trygge og effektive, og at de inneholder grundig testede ingredienser av høy kvalitet.

Hva betyr det når vi sier at Mary Kay Naturally®-produktene har fått Ecocert COSMOS Natural-sertifikatet?

Det betyr at minst 90 % av inneholder har naturlig opprinnelse, og at vi bruker naturlige ressurser ansvarsfullt og med respekt for miljøet. Det innebærer også at vi bruker rene produksjonsmåter og -prosesser som viser at vi tar hensyn til både mennesker og planeten. Sertifikatet omhandler alt fra ingredienser til produksjon og emballasje.

Hva er COSMOS?

COSMOS er en uavhengig ideell forening som ble grunnlagt i 2010 av fem ledende organisasjoner innen naturlig og økologisk sertifisering – EcoCert Greenlife, BDIH, Cosmebio, ICEA og Soil Association. Foreningen har base i Europa. COSMOS-sertifikatet ble skapt for å dekke behovet for en internasjonal standard for naturlige og økologiske produkter. Les mer om COSMOS-standarden på https://cosmos-standard.org/about-the-cosmos-standard

Hva er EcoCert?

EcoCert er et av de største uavhengige og mest respekterte sertifiseringsorganene i Europa og USA. EcoCert gransker og regulerer alt fra produksjon og ingredienser til ferdige produkter. De evaluerer også transportmåter, markedsføringsmateriell og emballasje. Sertifiseringen sikrer også at produktene er trygge i bruk samt holdbare for helse og miljø. EcoCert har vært en viktig aktør innen holdbar utvikling i over 25 år.

Hva er ftalater?

Ftalater er organiske forbindelser som brukes i en rekke produkter, inkludert kosmetikk. De bidrar for eksempel til å gi neglelakk riktig konsistens samt for å få dufter til å vare lenger. Ingen av Mary Kays produkter inneholder ftalater.

Hva er SLS/SLES?

SLS (natriumlaurylsulfat) og SLES (natriumlauretsulfat) er overflateaktive stoffer som får renseprodukter til å skumme.

Miljøvennlig emballasje

All emballasje oppfyller omfattende standarder med hensyn til miljøet. Kartongene våre er laget av 100 % gjenvunnet forbruksavfall. De kan gjenvinnes og inneholder materialer som er sertifisert av The Forest Stewardship Council.*

*The Forest Stewardship Council, FSC, er en uavhengig internasjonal medlemsorganisasjon som oppfordrer aktører til miljøtilpasset, samfunnsnyttig og økonomisk bærekraftig skogsbruk ved hjelp av et eget sertifiseringsystem. Les mer om The Forest Stewardship Council på fsc.org

Ingredienser

Naturen er et koldtbord av fantastiske ingredienser, men hvordan skal man velge? Det kommer som oftest an på hvilke produkter og fordeler man vil ha. Du er for eksempel ikke nødt til å ha produkter med den samme frukten eller planten som ingrediens. Det viktigste er at de naturlige ingrediensene i produktene fremmer fordelene.

Minst 90 % av ingrediensene i Mary Kay Naturally® har naturlig opprinnelse og er dyrket i henhold til en tredjepartsstandard, COSMOS-standarden. Mary Kay Naturally® inneholder effektive ingredienser fra naturlige kilder. Ingredienser med naturlig opprinnelse er vann, planter, mineraler, mineralske ingredienser og andre jordbruksingredienser. Det lille som gjenstår er nødvendig for at ingrediensene skal blande seg, samt for at produktet skal holde seg så lenge som mulig. Men det viktigste av alt, er at du alltid skal føle deg trygg på Mary Kays produkter. Vi bruker aldri ingredienser som vi ikke er sikre på at er trygge i bruk. Det er ikke vanskeligere enn som så!

Pink Doing Green

Når du handler produkter med naturlig opprinnelse, vil du selvfølgelig vite at selskapet bak dem bryr seg om mennesker og miljøet.

Mary Kay arbeider for å bevare jordens begrensede ressurser, og vi har et omfattende miljøprogram som blant annet inkluderer initiativet Pink Doing Green. Her i Norden jobber vi kontinuerlig for å finne gode løsninger og kreative ideer som bidrar til et bedre miljø. Hos oss får du fantastiske produkter fra et varemerke som virkelig vil ta grønne valg!