Love your skin for life with Mary Kay® skin care

Mary Kay har alt du trenger for å få et helt nytt hudpleieprogram, bekjempe kviseutbrudd (uansett alder) og motvirke aldringstegn. I tillegg kan din Frittstående Hudpleiekonsulent hjelpe deg med å finne en hudpleieserie som passer perfekt for deg, både nå og etterhvert som behovene dine forandrer seg.


Veien til et optimalt hudpleieprogram er individuell. Bruk disse tipsene som hjelpemiddel for å få fantastisk hud! Når du bruker et produkt eller en hudpleieserie, bør du velge løsningen som fungerer best for nettopp din hud.

Alt om peeling

Finn ut hvilke typer av peeling, ingredienser og fordeler vi har i sortimentet vårt. Velg den rette for deg, og si adjø til gusten hud!

Kjemisk peeling

Ideell for deg med tydelige aldringstegn. Hovedingrediensen er fruktsyre, som virker i dybden og stimulerer hudens cellefornyelse. Resultatet er jevnere hud som ser yngre ut. Den reduserer inntrykket av fine linjer og gjør hudtonen klarere.

TimeWise Repair® Revealing Radiance™ Facial Peel

Brukes to ganger i uken.*

Mekanisk peeling
Mikrodermabrasjon

Fjerner døde hudceller ved hjelp av aluminiumoksid, en ingrediens ofte brukt av dermatologer for å forbedre hudstrukturen. Metoden reduserer inntrykket av fine linjer på tidlige til moderate aldringstegn.

TimeWise® Microdermabrasion Refine

Brukes 2–3 ganger i uken.

Mekanisk peeling
Ansiktsskrubb

Denne peelingtypen kan brukes på sensitiv hud, og inneholder eksfolierende fruktfrø bidrar til å rense porene. Den fjerner smuss og døde hudceller, gjør huden myk og frisk og tilfører en herlig glød.

Botanical Effects® Invigorating Scrub

Brukes 2–3 ganger i uken*

Hudpleie på dine egne vilkår

Kjendiser har eksperter de kan ringe akkurat når de vil. Det kan du også få! Din Frittstående Hudpleiekonsulent gir deg gjerne personlige hudpleietips og anbefalinger akkurat når det passer deg.

Her finner du en Frittstående Hudpleiekonsulent >

Kjøp produkter når og hvordan du vil!

  • Det er du som bestemmer over skjønnhetsopplevelsen din
  • Du kan kjøpe produkter på nettet, per telefon, via e-post eller ansikt til ansikt
  • Produktene dine leveres på døren, enten hjemme eller på jobb

Image of Clear Proof® Deep-Cleansing Charcoal Mask and TimeWise® Moisture Renewing Gel Mask Image of TimeWise Repair® Volu-Firm® Eye Renewal Cream

*TimeWise® Microdermabrasion Plus Set og TimeWise Repair® Revealing Radiance® Facial Peel bør ikke brukes på samme dag. La det gå 1–2 dager imellom. Disse produktene bør ikke brukes sammenlagt mer enn 3 ganger i uken.

Marit Endresen

Marit Endresen

Executive Senior Sales Director

0252 Oslo

Om meg

Les mer om meg

E-post: marit.harlaug.endresen@gmail.com

Mine favoritter