Skyggene i Warm Hues Eye Shadow Palette er fløyelsmyke, enkle i bruk og sitter hele dagen. 

ØYNE: Dekk øyelokket med nyansen Sienna Skies fra nye LE Mary Kay® Warm Hues Eye Shadow Palette. Dus ut oppover og utover. Bruk Bronze Horizon som highlighter midt på øyelokket, og følg opp med Sienna Skies langs vippene under øyet. Avslutt med to lag Lash Love Fanorama® Mascara. 

ØYENBRYN: Fyll ut og form brynene med Mary Kay® Precision Brow Liner og Mary Kay® Volumizing Brow Tint Dark Brunette.

KINN OG KONTURER: Få friske roser i kinnene ved å påføre rouge på kinnbena og på det høyeste punktet på kinnene. Følg opp med kontureringspudder i nyansen Latte under kinnbena for å skape dybde. Gi ansiktet en duggfrisk glød ved å påføre highlighter langs kinnbena, på neseryggen og under øyenbrynene. 

LEPPER: Påfør Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick i den nye nyansen Subdued Nude.


Det har aldri vært enklere å få en naturlig glød.

ØYNE: Dekk øyelokket med Chromafusion® Eye Shadow Mahogany, og påfør den samme nyansen langs den nedre vipperaden.
Fremhev globallinjen med et nytt lag Mahogany. Påfør Crystalline i øyekroken og under øyenbrynet. Påfør Granite i globallinjen og følg opp med Mary Kay® Eyeliner Deep Brown langs den øvre vipperaden. Avslutt med to lag Lash Love Fanorama® Mascara over og under øyet.

ROUGE OG KONTURSKYGGE:Få friske roser i kinnene ved å påføre rouge på kinnbena og på det høyeste punktet på kinnene. Følg opp med kontureringspudder i nyansen Latte under kinnbena for å skape dybde. Gi ansiktet en duggfrisk glød ved å påføre highlighter langs kinnbena, på neseryggen og under øyenbrynene. 

LEPPER: Dekk leppene med Mary Kay® Gel Semi-Matte Lipstick Subdued Nude.


Pro tip! 

Påfør Limited Edition Mary Kay® Illuminating Drops Golden Horizon der du ønsker ekstra glød!