Boostere fra Mary Kay Clinical Solutions® er ikke en erstatning for hudpleieregimet ditt – de er en serie med høytytende og løsningsspesifikke løft som du bruker i tillegg til det du allerede gjør. Selv om du for øyeblikket opplever de avanserte fordelene med serum-boostere som hjelper deg med å løse spesifikke problemer. Både serum og boostere er viktige trinn i hudpleierutinen.

Hovedingredienser

Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line Reducer
OPPNÅ SYNLIG REDUKSJON AV RYNKENE MED
AKTIVE DERMOKOSMETISKE STOFFER

Ta rynkereduksjon til neste nivå med Mary Kay Clinical Solutions® C + Resveratrol Line-Reducer som har våre høyeste konsentrasjoner av vitamin C og resveratrol noensinne. Når huden din opplever repeterende ansiktsbevegelser, soleksponering, naturlig aldring og andre faktorer, kan du forvente linjer og rynker. Denne målrettede løsningen støtter huden med en kraftig blanding av vitamin C, resveratrol og acetyl heksapeptid-8.

Ingrediensen som gir en boost 

Vitamin C (askorbinsyre) – 10 % 

Vitamin C i høy konsentrasjon er en heroisk antioksidant som er allment anerkjent for sin evne til å bekjempe de synlige aldringstegnene i huden, og vil fungere døgnet rundt for huden din (når den brukes morgen og kveld som anvist).

 • Vitamin C støtter hudens naturlige produksjon av kollagen og elastinproteiner for å gjøre fine linjer og rynker mindre fremtredende.
 • Vitaminet er en sterk antioksidant og beskytter* mot den skadelige effekten som frie radikaler fra UV-stråling og forurensning har på huden, og som kan bidra til at linjer og rynker oppstår for tidlig.
 • I tillegg er det klinisk dokumentert at det reduserer forekomsten av linjer og rynker forårsaket av UV-stråling.

Resveratrol – 0,1 % 

I likhet med vitamin C, er resveratrol en svært potent antioksidant verdsatt ikke bare for sin evne til å motvirke synlige aldringstegn i huden, men også fordi den beskytter hudoverflaten.

 • Resveratrol støtter hudens naturlige produksjon av kollagen og elastinproteiner og bidrar til å forsvare huden mot nedbrytning av kollagen.
 • Det bidrar også til å beskytte* mot skader fra UV-stråling, som kan bidra til for tidlige linjer og rynker. 

Acetyl heksapeptid-8 

Acetyl heksapeptid-8 gjenoppretter huden og er et spesielt peptid som er designet for å redusere inntrykket av linjer og rynker. 

 • Acetyl heksapeptid-8 bidrar til å redusere signaler som over tid fører til linjer og rynker.

*Basert på in vitro-testing

Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator 
BOOST FUKTIGHETEN MED DOBBELTVIRKENDE HYALURONSYRE

Nyt hver dråpe av disse kraftfulle hydratorene i en sammensetning som huden elsker. Når hudens fuktighet er ute av balanse, kan det gå ut over hudbarrieren slik at linjer og rynker blir mer synlige. Støtt hudbarrieren med Mary Kay Clinical Solutions® HA + Ceramide Hydrator, en unik blanding som retter seg mot tre kritiske fuktighetsfaktorer.

Ingredienser som gir en boost

Hyaluronsyre – 0,25 %

Hyaluronsyre er et kraftfullt fuktmiddel som blir stadig mer populært. Det er kjent for å binde mer enn 1000 ganger sin egen vekt i vann – og holder dermed på vannmolekylene slik at huden ser fyldig og sunn ut. 

 • To former for hyaluronsyre virker sammen for å bekjempe tørr hud.
  • Hyaluronsyre med lav molekylvekt trenger inn i hornlaget (stratum corneum) – det ytterste laget av huden – for å tilføre kritisk fuktighet direkte og bidra til å gjøre huden fyldig hud innenfra.
  • Hyaluronsyre med høy molekylvekt legger seg på hudoverflaten for å beskytte den og gjøre den fyldig utenfra.

Ceramider – 0,01 % 

Denne kritiske komponenten i stratum corneum er avgjørende for å holde på fuktigheten i huden. 

 • Ceramider imiterer huden og bidrar til å forbedre hudens fuktighet og støtte normal barrierefunksjon.

Ekstrakt fra verbena officinalis (jernurt) (påvirker den naturlige fuktighetsgivende faktoren) – 1,5 %

En økt naturlig fuktighetsgivende faktor er ikke bare kjent for å forbedre hudens fuktighet, men også funksjonen til hudbarrieren – noe som er helt nødvendig med tanke på å beskytte kroppen din mot miljøstressorer og vanntap.

 • Vårt utvalgte planteekstrakt støtter hudens naturlige fuktighetsgivende faktor. Denne absorberer vann fra atmosfæren og kombinerer det med sitt eget vanninnhold, slik at de ytterste lagene i stratum corneum holder seg fuktet på tross av eksterne faktorer.

SLIK PÅFØRER DU BOOSTERE

Disse dermokosmetiske behandlingene er som en velvære-shot for huden i og med at de kombinerer konsentrerte doser av noen av vitenskapens mest anerkjente ingredienser for å frigjøre hudens fulle potensial med hver dyrebare dråpe. Når du har funnet ut hvilken booster som passer for deg, legger du den sømløst inn i rutinen din.

 • Klem 6 til 8 dråper ut i hendene og smør produktet jevnt utover ansiktet og halsen mens du unngår øyeområdet. Hvor mye du trenger, kan variere basert på hva som er nødvendig, og hva du foretrekker. 
 • Gjør dette morgen og kveld etter at du har både renset og tonet huden.
 • Følg opp med serum, fuktighetskrem og SPF (hvis du påfører produktet om morgenen). 

Produktserien Mary Kay Clinical Solutions® inneholder dermokosmetiske sammensetninger som leverer både skjønnhetsfordeler og dermokosmetiske fordeler. Enten du søker en synlig reduksjon av fine linjer og rynker, forbedret fuktighetstilførsel eller bare leter etter en måte å legge til flere avanserte ingredienser i hudrutinen din på, er du sikret med disse produktene.

HØR FRA FORSKERNE VÅRE


Se filmen for å få ekspertenes syn på Mary Kay Clinical Solutions®-produktene, inkludert informasjon om utviklingen og resultater som leverer.