TimeWise® Age Minimize 3D® 4-in-1 Cleanser comb/oily

TimeWise® Age Minimize 3D® 4-in-1 Cleanser comb/oily

127 g

Denne multikunsteren av en ansiktsrens fjerner urenheter og etterlater seg skrubbet, revitalisert og klarere hud. Den forsterker et naturlig vakkert, ungdommelig utseende, og forbereder huden på neste trinn i hudpleieprogrammet.

• Fjerner sminke og urenheter skånsomt
• Brukes to ganger om dagen og gjør huden myk og glatt
• Inneholder Mary Kays unike Age Minimize 3D® Complex

489 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Slik fungerer produktet
Produktet er en del av TimeWise® Miracle Set 3D®. Samtlige produkter i settet er designet for å samarbeide og bidra til å forebygge faktorer som får huden til å eldes for tidlig. Settet beskytter huden, bremser aldringstegn og leverer resultater ved hjelp av unike Age Minimize 3D® Complex, som hjelper huden med å opprettholde sitt ungdommelige utseende. Bruk TimeWise® Age Minimize 3D® 4-in-1 Cleanser sammen med resten av TimeWise® Miracle Set 3D® Set for å redusere forekomsten av synlige aldringstegn. TimeWise® Miracle Set 3D® leverer resultater og bidrar til et mer ungdommelig utseende på kun fire uker.*

Age Minimize 3D® Complex
Age Minimize 3D® Complex inneholder tre ingredienser som bidrar til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn.

Innkapslet resveratrol: Inneholder trippelvirkende antioksidanter, hjelper til med å jevne ut hudtonen og er gunstig for hudens naturlige kollagen.*

Vitamin B3: Velkjent ingrediens og antioksidant som gir huden ny glød.

Aldringsforebyggende peptid: Fremmer hudens naturlige kollagen og elastin* for å bidra til et spenstigere og mer ungdommelig utseende.

Produktet er dermatologisk testet samt klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier. Det er parfyme- og oljefritt, tetter ikke til porene og kan brukes på sensitiv hud.

Tilgjengelig til normal/tørr og blandet/fet hud.

*Basert på in-vitro-tester av hovedingrediensene.


Påføringstips

Fukt ansikt og hals med vann. Påfør TimeWise® Age Minimize 3D® 4-in-1 Cleanser. Unngå den sensitive huden rundt øynene. Fukt ansikt og hals med enda mer vann hvis du vil ha mer skum. Skyll ansiktet godt. Brukes morgen og kveld før andre hudpleieprodukter.