10-101617

MKMen® Shave Foam

187 ml

Barberingen blir optimal allerede på første forsøk med et lindrende og pleiende barberingsskum som danner et beskyttende lag mellom barberhøvelen og huden!

• Danner et beskyttende lag mellom barberhøvelen og huden
• Gir en jevn, tett barbering
• Motvirker at huden blir irritert
• Pleiende og lindrende sammensetning

215 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Forskjellen mellom menn og kvinners hud oppstår først og fremst som et resultat av homonelle forandringer – men også ytre faktorer, som blant annet barbering, bidrar til å skape ulike behov. Derfor har Mary Kay utviklet en hudpleieserie spesielt for menn. MKMen® er en enkel og effektiv serie hudpleieprodukter som er utviklet for mannens spesifikke forutsetninger, og er den perfekte løsningen på behovene hans.

Huden i ansiktet blir fort tørr og irritert under barberingen, men med de rette forberedelsene kan barberingen bli en behagelig opplevelse – og gi et perfekt resultat på første forsøk! MKMen® Shave Foam lukker seg rundt hvert skjeggstrå og danner en beskyttende hinne mellom barberhøvelen og huden, slik at barberingen blir jevn og glatt uten å irritere huden. Barberskummet har i tillegg en lett og ren duft som øker opplevelsen av friskhet! Den pleiende sammensetningen inneholder ekstrakter fra agurk og aloe vera, som lindrer og motvirker hudirritasjon.

Bruk MKMen® Shave Foam sammen med de andre produktene i MKMen®-serien for å gjøre huden ren og frisk og hjelpe den med å ivareta sitt ungdommelige utseende! Produktet kan også brukes på sensitiv hud, tetter ikke til porene samt er klinisk testet mot hudirritasjon og allergier.


Påføringstips

• Vask ansiktet og skyll det med lunkent vann før barberingen. Da åpner hårsekkene seg, slik at barberingen blir enklere.
• Rist flasken godt. Dekk den fuktede huden med et jevnt lag barberingsskum.
• Gjennomfør barberingen og skyll ansiktet med vann.