Mary Kay Clinical Solutions® Booster Ferulic+Niacinamide Brightener

Mary Kay Clinical Solutions® Booster Ferulic+Niacinamide Brightener

15 ml

Lysnende booster som hjelper til med å redusere pigmentforandringer og forbedre hudtonen ved hjelp av de trippelvirkende ingrediensene ferulinsyre, niacinamid og ekstrakt av hvite bønner.

• Lysnende effekt
• Forbedrer ujevn hudtone
• Tydelig reduksjon av pigmentforandringer

579 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Ingredienser

Ferulinsyre
Ferulinsyre er en effektiv antioksidant som beskytter huden mot ytre faktorer som kan forårsake pigmentforandringer (hyperpigmentering). Syren bidrar til å motvirke dannelsen av frie radikaler i huden, noe som reduserer faren for pigmentforandringer. Den stimulerer hudens antioksidantsystem* og bidrar dermed til å redusere pigmentforandringer. I tillegg hjelper den til med å roe ned huden og motvirke vanlige årsaker til pigmentforandringer. Det gjør hudtonen jevnere og huden glattere.

Niacinamid (vitamin B3)
Niacinamid er én av de to vanligste vitamin B3-typene. Dette er et viktig og velkjent næringsstoff som har en lysnende effekt på huden. Niacinamid reduserer synlige pigmentforandringer (hyperpigmentering) merkbart ved å beskytte hudens barriere, altså den første forsvarslinjen mot ytre faktorer. Det fungerer som en antioksidant og bidrar til å motvirke vanlige årsaker til pigmentforandringer.

Ekstrakt av hvite bønner
Mary Kay har oppdaget at ekstrakt av hvite bønner har en lysnende effekt på huden, og vi har derfor patentert en ingrediensteknologi basert på denne oppdagelsen. Ekstraktet reduserer også eksisterende pigmentflekker og forbedrer ujevn hudtone.

*Basert på in vitro-tester

• Klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier
• Dermatologisk testet
• Tetter ikke til porene


Påføringstips

• Trykk ut 6–8 dråper (mengden kan variere etter behov) i håndflaten etter ansiktsvasken. Påfør dem deretter i et jevnt lag i ansiktet og på halsen. Unngå området rundt øynene.
• Velegnet for alle hudtyper, og kan brukes både morgen og kveld.
• Følg opp med serum og ansiktskrem.

Du kan bruke Mary Kay Clinical Solutions® Ferulic + Niacinamide Brightener sammen med HA + Ceramide Hydrator. Da skal HA + Ceramide Hydrator alltid påføres etter den første boosteren.