LE Ultra Stay™ Lip Lacquer Kit Cherry

LE Ultra Stay™ Lip Lacquer Kit Cherry

Lekne, fargesterke nyanser som gjør leppene til et skikkelig blikkfang. Man påfører og fikserer dem i to enkle trinn, og de sitter som et skudd hele dagen.

• Enkle å bygge opp til ønsket intensitet
• Kommer med en fikseringsvæske som får fargen til å vare i opptil 8 timer
• Kommer i tre vakre nyanser

499 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Prøv Mary Kays nye Lip Lacquer Kit for å få et perfekt resultat hver gang. Den praktiske applikatoren er enkel i bruk og gir en jevn påføring. Nyansene består av ultrafine pigmenter som gir mettet farge i ett eneste sveip.

Kommer med en Sealer som fikserer nyansen og får den til å vare i opptil 8 timer. Fargene har en lett konsistens som ikke er klissete, og de inneholder natriumhyaluronat som holder leppene fuktet og fløyelsmyke.

Gikk det galt, vil du bytte nyanse eller vil du fjerne fargen? Ikkeno' problem! Lip Laquer Eraser er designet for å fjerne Lip Lacquers. Den inneholder også mykgjørende provitamin B5 og E-vitamin, og har en lett fruktig smak og duft.


Påføringstips

Lacquer: Dekk leppene med Lacquer. La fargen tørke helt.

Sealer: Påfør en rikelig mengde oppå Lip Laquer-fargen. Du kan med fordel påføre et nytt lag i løpet av dagen hvis leppene begynner å føles tørre, eller hvis du vil gjøre dem blankere.

Eraser: Dekk leppene med sminkefjerneren. Massér den inn i huden med en finger for å aktivere den. Tørk og gjenta ved behov til fargen er helt borte.