TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF30

There is no associated products to buy ...

TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF30

Fuktighetsgivende dagkrem som bidrar til å forebygge synlige aldringstegn. Den stimulerer hudens naturlige, ungdommelige glød, reduserer inntrykket av fine linjer og rynker samt tilfører fuktighet i 12 timer. Den inneholder UVA- og UVB-beskyttelse.

• Gir huden ny glød og bidrar til jevnere hudtone
• Reduserer inntrykket av fine linjer og rynker
• Stimulerer hudens naturlige glød
• Inneholder Mary Kays unike Age Minimize 3D® Complex

0 kr

Vil du kjøpe dette produktet? Ta kontakt med en Frittstående Hudpleiekonsulent!

Flere fordeler

Slik fungerer produktet
TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF 30 fungerer som en antioksidant,* hjelper til med å nøytralisere frie radikaler – i likhet med samtlige produkter i TimeWise® Miracle Set 3D® – og inneholder solfaktor som beskytter huden mot UVA- og UVB-stråler. Kremen hjelper huden med å se yngre ut, og gjør den myk og glatt. Brukes sammen med TimeWise® Age Minimize 3D® Night Cream for fuktighetstilførsel døgnet rundt.

TimeWise® Miracle Set 3D®
Produktet er en del av TimeWise® Miracle Set 3D®, som inneholder fire produkter designet for å samarbeide og bidra til å forebygge faktorer som får huden til å eldes for tidlig. TimeWise® Miracle Set 3D® beskytter huden (Defends), bremser aldringstegn (Delays) og leverer resultater (Delivers) ved hjelp av Mary Kays unike Age Minimize 3D® Complex. Bruk TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF 30 sammen med resten av TimeWise® Miracle Set 3D® for å redusere forekomsten av synlige aldringstegn.

Age Minimize 3D® Complex
Age Minimize 3D® Complex består av tre ingredienser som bidrar til å redusere forekomsten av synlige aldringstegn:

Innkapslet resveratrol: Inneholder trippelvirkende antioksidanter, hjelper til med å jevne ut hudtonen og er gunstig for hudens naturlige kollagen.*

Vitamin B3: Velkjent ingrediens og antioksidant som gir huden ny glød.

Aldringsforebyggende peptid: Fremmer hudens naturlige kollagen og elastin* for å bidra til et spenstigere og mer ungdommelig utseende.

TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF 30 inneholder også ekstrakt fra opuntiakaktus, som hjelper huden med å opprettholde sin naturlige fuktighetsbarriere.**

Produktet er dermatologisk testet samt klinisk testet mot hudirritasjoner og allergier. Det er parfyme- og oljefritt, tetter ikke til porene og kan brukes på sensitiv hud. Det er også tilgjengelig til både normal/tørr og blandet/fet hud, og uten solfaktor.

*Basert på in vitro-tester av hovedingrediensene
**Resultatet er basert på en 12-ukers uavhengig klinisk studie der 62 kvinner brukte TimeWise® Miracle Set 3D® to ganger om dagen.


Påføringstips

Påfør TimeWise® Age Minimize 3D® Day Cream SPF 30 på ansikt og hals etter ansiktsrens.